de 4-takt benzinemotor Download toont een geanimeerde doorsnede van de verbrandingswerking van de benzinemotor op het computerscherm, teneinde de werking dichtst bij de toeschouwer te brengen.

begrijpen mechanica beter met de download van 4-takt benzinemotor

Deze animatie brengt de gebruiker van de Otto motor, de vier verschillende klokken (de vier verschillende pulsen worden bedoeld) in meer detail. In de demo-versie van de gebruiker alleen de beweging ziet, maar in de volledige versie kan dit versnellen en heeft hij de individuele componenten geëtiketteerd. Om deze reden is het downloaden van 4-takt benzinemotor is de moeite waard in de volledige versie en nog veel meer, want het is een hulpmiddel voor algemeen vormend onderwijs gratis, die de gebruiker veel kennis kan geven.

De vier slagen van de viertakt benzinemotor

De benzinemotor draagt ​​zijn naam ter ere van de uitvinder Nicolaus augustus Otto, die een mede-uitvinder van de viertakt proces was. Dit is een cyclische werkwijze voor het omzetten van warmte in rotatie-energie, die de volgende vier maatregelen (pulsen) door lopen:

  • 1 cyclus zuigkracht: in de animatie, de inlaatklep geopend en de zuiger boven de Kraftsoff-luchtmengsel beweegt in de cilinder.
  • 2e cyclus compressie: De kleppen aan beide zijden gesloten zijn, wanneer de zuiger drukt het gasmengsel.
  • 3e cyclus werkt: De bougie ontsteekt externe en dit gasmengsel explosief verbrandt, waardoor de zuiger naar beneden wordt gedrukt.
  • 4de cyclus uitwerpen: De linker klep wordt geopend en de zuiger duwt de verbrandingsgassen uit de cilinder.

De interactie met de geweldig hulpmiddel voor algemeen vormend onderwijs

Zodra de gebruiker heeft gekocht de volledige versie van deze software in de handel verkrijgbaar, kan de cyclus door op de "versneller" versnellen. Bovendien worden de afzonderlijke componenten van de motor gemerkte.

4-takt benzinemotor Download

Deze twee functies ronde uit de animatie van alleen de benzinemotor en is voor beide functies absoluut essentieel voor een fundamenteel begrip van dit circuit zijn. Daar is ook de moeite waard om wat geld. De behandeling van de animatie is anders gewoon ondenkbaar, dus zelfs onervaren computergebruikers meteen weten wat ze moeten doen. Om natuurkunde-onderwijs en ook voor het huis Voor degenen die altijd al wilde weten wat er werkelijk gebeurt tijdens een viertakt en natuurkunde lessen de beginselen van de mechanica te leren, het downloaden van 4-takt benzinemotor is het meest geschikt. Via hem worden de vier verschillende processen van de benzinemotor geïllustreerd en bracht het publiek dichterbij dus. Geen ervaring nodig is slechts ten dele omdat de tool is erg vanzelfsprekend en moet worden begrepen door de meerderheid van de gebruikers. Het is dus niet een instrument dat alleen wordt begrepen door de mechanica en natuurkunde fans, maar een programma dat is zeer de moeite waard in de volledige versie.

Beperkingen van 4-takt benzinemotor

Geen namen van onderdelen en bars in het proces, ook is het gaspedaal zonder functie.