Gratis Language Translator

De Free Language Translator verzorgt vertalingen voor meer dan 50 talen van de wereld. Het freeware maakt gebruik van de gratis Google vertaaldienst en vereist een actieve internetverbinding een geïnstalleerde Microsoft .NET Framework Framework.

Het vertalen van tekst naar de Free Language Translator Download

Het oppervlak van de vrije Gratis Language Translator is grafisch weergegeven eenvoudig maar functioneel. In het linkerpaneel de brontaal handmatig of met automatische detectie van selecteren. De vertaalbare tekst u ofwel overzetten door exemplaar&Paste;Handmatig of via het importeren van bestanden. Gratis Language Translator geïmporteerde documenten in formaten Word, PDF, HTML of ondertitel-bestanden als platte tekst. In het rechterpaneel van Free Language Translator, de gebruiker selecteert vervolgens de doeltaal via pulldown menu. Of het Engels, Frans, Russisch, Chinees of Spaans. De gratis vertaler gebruikt voor vertalingen op Google Vertalen naar en biedt één-klik op de knop "vertalen" seconden automatische vertaling. Dit is meestal niet perfect, maar biedt in ieder geval een oriëntatie op de inhoud van de tekst vast te leggen.

Gratis Language Translator Download

Gratis Language Translator zorgt voor een hoge-begrijpen vertalingen van buitenlandse teksten. Aangezien het freeware is aangewezen op online bronnen voor het werk van de vertaling, zal de vertaler zijn vertalers kwaliteiten te verliezen zonder een actieve toegang tot het web.

map