book2 Duits - Italiaans

book2 Duits – Italiaans

Met book2 Duits – Italiaans Studenten leren de Italiaanse taal snel en gratis. 100 MP3-bestanden ondersteunen handig bij het leren van dagelijks gebruik zinnen.

book2 Duits – Italiaans Download: Italiaans leren door Audiobooks

bestaat uit Italiaanse Download – De Duitse book2 100 lessen die bij uitstek geschikt zijn voor beginners. Taal leerlingen leren hier korte zinnen met een hoge dagelijkse bruikbaarheid. De Italiaanse taalcursus helpt om de taal correct te spreken. De school heeft betrekking op de basiswoordenschat en vereist geen kennis van de grammatica vereisen. book2 komt overeen met het Common European Framework niveau A1 en A2 en is daarom geschikt voor alle studenten en types school. Maar volwassenen kunnen het gebruiken om snel en effectief te poetsen hun taalvaardigheid. Cursussen in taalscholen effectief worden aangevuld met de audiobestanden. De book2-serie biedt een totaal van meer dan 50 golfbanen zoals audiobestanden in MP3-formaat voor beginners en gevorderden beschikbaar.

book2 Duits - Italiaans Download

Snel en eenvoudig toe-eigening van de vreemde taal

De 100 lessen hebben een lengte van tussen ongeveer drie en vijf minuten en hebben betrekking op bijzonder Alledaagse situaties, bijvoorbeeld op vakantie, in het hotel of in het restaurant. Zelfs kleine praten in het leren kennen en sleutelzinnen bij het winkelen, bij de dokter, bij de bank enz. Zijn na book2 download op het curriculum. De lessen ook toestaan ​​reizen met MP3-spelers een snelle en eenvoudige toe-eigening van de taal.

book2 Duits - lessen Italiaans Download

book2 als een goede introductie tot de Italiaanse taal

De audio boeken zijn te helpen met name nieuwkomers in de Italiaanse taal in te bouwen op elkaars lessen deze om te leren door te luisteren en te verdiepen. Degenen die willen iets meer te zijn kennis van de Italiaanse leiden tot het gewenste resultaat te doen, kun je studieboeken van de fabrikant Verlag, die de audio audioboeken te vullen bestellen. maar de book2 Duits – Italiaans Download biedt al een goede introductie. Net als voorbereiding op de volgende Italiaanse vakantie, de audio-boeken zijn uitstekend. Extra programma’s voor het leren en verdieping van vreemde talen is ook te vinden in onze software aanbieden.

Professionele native speakers om de juiste uitspraak te waarborgen

De lessen gewijd aan elk specifieke gebied en gelezen door een native speaker en een native. Op deze manier wordt de juiste uitspraak gegarandeerd. In de 100 lessen, onder anderen, kunt u ook de nummers of de tijd te leren in het Italiaans. Alle gericht op het gebruik van de taal in het dagelijks hoofdstuk leven, eerst in het Duits en dan een keer per gesproken door een mannelijke en een vrouwelijke stem duidelijk in het Italiaans.

book2 Duits - Italiaans Download Numbers

refresh kennis van het Italiaans voor vakantie book2 Duits – Italiaanse merken net voor vakantie hebben een uitstekende voorbereiding en een begrip in het dagelijks en routinetaken. book2 is de non-profit audio-project wereldwijd moed te maken om vreemde talen te leren en om het begrip tussen mensen van verschillende culturen te vergroten. De fabrikant vraagt ​​expliciet voor de overdracht van de audio lessen aan vrienden en bekenden.

Beperkingen van book2 Duits – Italiaans

Gratis voor privé-gebruik en voor de openbare scholen.

map