book2 Duits – Turks

book2 Duits – Turks

book2 Duits - Turks leerde men over het luisteren naar gesproken boeken heel comfortabel de Turkse taal. De audio-cursus omvat in totaal 100 MP3-bestanden dat de Turkse studenten te ondersteunen in het bijzonder gericht, wanneer het leren dagelijks gebruik zinnen.

Turks leren Audio Books: Download Turkse - Duits book2

Het Turks is de moedertaal van ongeveer 58 miljoen mensen in Turkije en meer dan twee miljoen mensen in Duitsland. De Turkse taal is de officiële taal in Turkije en naast het Griekse in de Republiek Cyprus. Als een lokale officiële taal Turkse taal wordt ook gesproken in Macedonië, Roemenië en Kosovo. Degenen die naar Turkije reizen op vakantie, moet op zijn minst beheersen de belangrijkste zinnen en zinnen. Dit geeft de cursus heel goed, want hij niet alleen gericht op gevorderde Turkse studenten, maar ook voor de klassieke beginner in de taal.

book2 Duits - Turks Download

Correcte uitspraak door Turkse inheemse

In de eerste hoofdstukken van book2 Duits - Turkse downloads gaat over mensen, familie en leren kennen en de belangrijkste gerelateerde zinnen. Even getallen, tijden, weekdagen en maanden zijn binnenkort op het curriculum van de audio taalcursus. Het blijft met de activiteiten, kleuren, fruit en voedsel, seizoenen en het weer. Voor elke sectie 18 sets of zinnen te horen, de voor het eerst in het Duits en dan een keer per gesproken door een mannelijke en een vrouwelijke stem in het Turks zijn. Als het gaat om Turkse native speakers, de kwaliteit van de pre-read zinnen is vrij hoog.

Nuttige zinnen voor alledaagse situaties

Sommige hoofdstukken van de cursus specifiek gewijd aan de kleine praten en het heden de zinnen die het meest gebruikt in het leren kennen. Vooral op vakantie, veroorloven de zinnen waarvan bekend is dat bijzonder waardevolle diensten. Andere lessen hebben betrekking op alledaagse situaties, zoals in een hotel, restaurant, winkelen of de dokter.

book2 Duits - Turks Content downloaden

Daily Audio Hoofdstuk book2 Duits - Turks leren

De individuele audio hoofdstukken van book2 Duits - Turks Downloads hebben een Lengte van ongeveer 3-6 minuten. Deze workloads worden aanbevolen door de fabrikant als een dagelijkse rantsoen. Dit totaal voldoende, omdat zelfs de reeds voltooide lessen oefenen op het programma. Extra programma's voor het leren van vreemde talen kan worden gevonden in de rest van de ook in onze software aanbieden. Taalcursus voor de volgende vakantie in Turkije de book2 Duits - Turks Download wordt verschaft door de Goethe Verlag voor vrij gebruik. De uitgever noemt het begrip tussen mensen van verschillende landen en culturen als een doel en staat daarom gratis distributie en verspreiding van audio natuurlijk. Speciaal voor de Voorbereiding van de volgende Turkije vakantie bieden audioboeken waardevolle hulp bij het communiceren in alledaagse situaties.

Beperkingen van book2 Duits - Turks

Gratis voor privé-gebruik en voor de openbare scholen.

map
Adblock
detector