hersenen

de Brain downloaden helpt om de kleine grijze cellen in beweging te houden. Door het combineren van verschillende leerstrategieën menselijk denken centrum moet worden gestimuleerd en weer gemotiveerd om topprestaties.

Brain Download met trainingen voor logica, geheugen & concentratie

de wetenschappelijke basis te beoordelen, wordt onze redactie niet toegestaan. maar we kunnen zeggen dat brain training geeft een goed gevoel en stimuleert sterk denken. Met concentratie oefeningen, logica en geheugen training taken, de hersenen de opleiding van een heleboel meer bruikbaar zijn helpers op het gebied Brain Train (ing) aan de zijkant.

Brain downloadenBrain Download: rainiert de belangrijkste functies van de hersenen

Tests in verschillende moeilijkheidsgraden

Na het invoeren van uw persoonlijke gegevens, zoals onderwijs, leeftijd, enz., Kunt u kiezen uit een hele reeks interessante testen op verschillende moeilijkheidsgraden. Dit is niet alleen uitsluitsel geven over het ophalen van kennis, maar ook om optische vaardigheden, responsiviteit, en nog veel meer. Na het voltooien van een oefening krijg je een resultaat incl. Een classificatie van het persoonlijk inkomen in vergelijking met het gemiddelde en de top 25%.

map