Interactive Game of Thrones kaart

Interactive Game of Thrones kaart

de Game of Thrones Card Download brengt een interactieve Koninkrijk Westeros Kaart meer duidelijkheid in de wereld van Seven Kingdoms. Tal van spelers bevolken de fantasy epos "Een Lied van IJs en Vuur" George R. R. Martin, die een boek en filmreeks talloze enthousiaste aanhangers heeft gevonden. maar niet altijd zo gemakkelijk om de plaatsen, acties en relaties te begrijpen. Voor Remedy biedt een interactieve Game of Thrones Map.

Game of Thrones Map Download: De wereld Westeros als interactieve GoT Kaart

The Game of Thrones Map assisteert naar het plot te volgen en begrijpen van de geografische routes, het nemen van de belangrijkste personages in de loop van elke episode en seizoenen. Zo is de Westeros kaart toont, bijvoorbeeld, een grafische weergave van de manier waarop Jon doet sneeuw in de Zeven Koninkrijken, om te gaan naar de beruchte muur naar het noorden en draait als Arya Starks ontsnapping van Koning mond. de vriend van de blockbuster-serie zullen de belangrijkste plaatsen als King mond, winterjas of snel water moeiteloos te vinden en dus beter op de kaart Westeros inzicht in de geografische en contextuele relaties.

Game of Thrones Card DownloadThe Game of Thrones kaart te downloaden toont het exacte pad van helden door de fantasy epos.

Met de gekregen Map het pad volgen van individuele helden

Hieronder vindt u de lijst van alle Protagnisten wiens weg fans van de HBO-serie kan elk detail van de Game of Thrones Map track te downloaden met interactieve GoT Kaart door de fantasiewereld: Catelyn Stark, Robb Stark, Sansa Stark, Bran Stark, Arya Stark, Rickon Stark, Jon Sneeuw, Daenerys Targaryen, Tywin Lannister, Jaime Lannister, Cersei Lannister, Tyrion Lannister, Joffrey Baratheon, Myrcella Baratheon, Robert Baratheon, Stannis Baratheon, Renly Baratheon, Theon Grauwvreugd, Asha (Yara) Greyjoy, Victarion Grauwvreugd, Brienne van Tarth, Davos seaworth Samwell Tarly, Arianne Martell en Petyr Baelish (pink).

de gang van zaken in de GoT kaart instellen in het bijzonder met schuifregelaar

De namen van deze hoofdpersonen gekoppeld in Game of Thrones kaart downloaden met Fan Wiki. Hier vrienden van de serie kan opzoeken interessante details over de individuele karakters. Echter, de focus van de interactieve Game of Thrones kaart Westeros Map zelf. Dit lijkt te zijn samengesteld met de hulp van Google Maps interface GoT kaart om een ​​interactieve tool voor Game of Thrones fans. Met een kleine slider kun je kaart aan te passen, de manier van handelen in hoeverre in Westeros te geven. Dit zorgt ervoor dat de kaart van Game of Thrones op geen enkele manier blijkt te veel van tevoren.

Game of Thrones Map Download WesterosEen blik op de kaart Westeros op Winterfell en de muur naar het noorden

Westeros kaart met de locatie van alle helden op een bepaald punt

is nuttig dat in de kaart van Game of Thrones door te klikken op Adel van Westeros en kiesdistricten van Westeros, de adel en koninklijke huizen met hun emblemen en door hen gecontroleerde gebieden van de Zeven Koninkrijken grafisch worden weergegeven. In Westeros kaart kan ook worden ingesteld onder Show Character Pad, of het volledige pad van een protagonist aan te brengen of huidige locaties, alleen op de betreffende locatie van een bepaalde episode. Wie selecteert alle helden in de Game of Thrones kaart, dus zien waar de mensen zijn op een bepaald moment. Wie op zoek is naar meer tools waarmee u boeken en eBooks gratis te downloaden, vindt u in onze uitgebreide software catalogus.

Game of Thrones Map Download KingdomsDe Westeros kaart toont de adellijke families en de door hen gecontroleerde gebieden van de zeven koninkrijken bedrijven.

Andere interessante onderwerpen Game of Thrones is hier beschikbaar:

  • Game of Thrones Seizoen 6-8: Alle data en info
  • Game of Thrones acteur: Wie speelt wie?
  • Game of Thrones tekens en adellijke huizen in één oogopslag
  • Er zijn Game of Thrones op Netflix?
map