de Advent Kalender App biedt kinderen en jongeren vermaken verrassingen tijdens de feestdagen. Elke dag kunnen ze een deur te openen in de Advent 2016 en luisteren naar een deel van een bearish kerstverhaal.

Advent Kalender App met een kindvriendelijke kerstverhaal

Over de spannende en grappige kerstverhaal de kinderen waarom de beer is zo ongelukkig ervaring, ook al is binnenkort beginnen met de Advent seizoen en Kerstmis is om de hoek. Elke dag wordt verteld een klein verhaal, dat aan de kinderen kunnen luisteren. Dit suggereert, onder andere, wat draagt ​​doen alles zo als ze willen om te communiceren met het Christuskind iets vreselijk belangrijk.

Entertainment van de beer wereld tijdens de feestdagen

Wie wil weten wat is een Runkel raaf of entertainment uit allerlei beren wereld tijdens de feestdagen rond de beer, wil de ui en een nogal ongewone gast weet, moet je niet missen de Advent Kalender download. Een heel bijzondere verrassing te wachten op kerstavond op de kinderen. Dit moet niet hier worden geopenbaard.

Advent Kalender AppAdvent Kalender voor kinderen met tal van verrassingen

Classical adventskalender met weinig deuren voor het openen

De pedagogisch waardevolle kerstverhaal bevat ook allerlei leerzaam voor kinderen en adolescenten. Aan het einde van het verhaal, is de beer veel beter begrepen wat dit is echt over Kerstmis. De Android-app is gebouwd als een klassieke Advent kalender: Elke dag kunnen de kinderen een deur te openen en krijgen een nieuw verhaal uit de serie "Leren met Bear en ui" voorlezen.

Handgetekende Bears beelden van Kerstmis en achtergrondmuziek

De totale looptijd van alle onderdelen van de kalender Kerstmis is ongeveer 45 minuten. Vermeldenswaard zijn de aangename, bijpassende kerstverhaal achtergrondmuziek en de handgetekende Beren Kerstmis beelden die komen met veel aandacht voor detail. Wie op zoek is naar de programma's van meer kinderen gratis te downloaden, vinden in onze goed gevulde software catalogus.

Advent Kalender App kerstverhaal