wanneer Gemakkelijk Grade Download is het een certificaat programma voor het basisonderwijs. Naast de meer dan 30.000 formuleringshulpmiddelen dat bijna alle delen van de tekst te dekken, het bevat altijd het huidige certificaat templates voor het basisonderwijs, speciaal onderwijs en het voortgezet onderwijs.

Gemakkelijk Grade Download met huidige certificaat sjablonen

Leerkrachten en vakdocenten kan het getuigenis software Gemakkelijk Grade ook gebruiken. Het certificaat gegevens zijn bijzonder gemakkelijk en comfortabel over data backup-bestanden als doorgegeven door opslag op een USB-stick terug naar de school. Net zo gemakkelijk kan de school geattesteerd data en de respectieve klasse / student gegevens worden overgedragen aan de docenten. Op basis van de ingevoerde status en waarderingen teksten kunnen worden gevolgd door het getuigenis vormen afdrukken. Hiervoor is er een gevarieerde selectie van sjablonen die op het gehele bewijs kan worden afgedrukt.

Vorm combinaties van controleerbare gebieden en vrije tekst

de getuige gegevens automatisch invoeren aanpast aan het betreffende jaar van de student. In aanvulling op het certificaat management en andere printfuncties bestaan ​​zoals Student lijsten of muziek lijsten. Verder wordt het programma aangepast aan de topnoten controle. Student gegevens uit NRW kan worden van de school: SVS - voor basisscholen SchildNRW of een CSV-bestand. Leerkrachten krijgen klaar certificaat bestanden die door dubbel kunnen worden geïmporteerd, en inclusief alle belangrijke getuige parameters. Criteria gebaseerde Ankreuzformulare en vorm combinaties van controleerbare gebieden en vrije tekst zijn ook aan boord van de getuigenis software!

Gemakkelijk Grade DownloadGemakkelijk Grade Download met huidige certificaat sjablonen

Minder tijd besteed aan de voorbereiding van de certificaten

Het getuigenis van schepping aldus behandelde geautomatiseerd en gemakkelijker, waardoor vooral een vermindering van de tijd en moeite bij het maken van de certificaten. Een groot voordeel is opgenomen om te beginnen met Easy mate, door de interne help documentatie die alle aspecten van het programma in detail en volgende presentatie video's en stap beschrijft stap instructies. Gemakkelijk Grade kan gratis als een beproeving worden gedownload.

Beperkingen van Easy Grade

In de demo-versie, kunnen er geen gegevens van het certificaat gegevens te respecteren. Worden gewijzigd of toegevoegd.