Degenen die vaker mislukken omdat een kruiswoordraadsel volledig op te lossen, heeft de Puzzles Help Download een waardevolle bron bij de hand. Dit zorgt ervoor dat de gebruiker niet langer de tanden harde noot ene of de andere term.

Puzzels helpen downloaden kruiswoordraadsels volledig

De database van de puzzels hulp omvat meer dan 650 000 woorden voor het oplossen van kruiswoordraadsels en het nummer, en vele andere soorten puzzels. Met freeware van de puzzels vriend kan zoeken naar termen van 2 tot 20 letters. De puzzels ook weer helpen bij een specifieke functie aan boord, de vorming van betekenisvolle woorden uit elkaar gegooid letters.

Tekst zoeken naar getallenraadsel

Handig is ook de zoektocht tekst, die is vooral handig voor getallenraadsel. De database kan worden bewerkt door de gebruiker en loopt via online updates. De puzzels hulp download bevat ook een mysterie training in de vorm van een spel. Hier wordt de gebruiker geconfronteerd met de taak van de raden woorden.

Puzzles Help Download

Puzzels te helpen met praktische zoekfuncties

Diverse zoekfuncties zijn ook beschikbaar. Zoekfunctie termen wordt geactiveerd door de zoekknop of door een letter te typen. Het gaat automatisch open als een venster waar men de bekende letters binnenkomt. De onbekende letters zijn gemarkeerd met een vraagteken of een spatie. Gezocht Bijvoorbeeld, een huishouden met vijf letters: De eerste letter is een "S", De 2e en 3e letter onbekend zijn, de vierde brief is een "e" en nogmaals op de 5e letter onbekend. Dus de gebruiker S? ? E? en drukt op de Enter-toets om de zoekactie te starten. Zodra de puzzel lexicon spuugt 161 mogelijke bewoordingen. Deze variëren van "schaar". "geschil" en "schurk" naar exotische termen die zeker bij de hand moet hebben, niet elke puzzel fan als "Sabena" (Belgian flight-company) of "Salemi (stad in Sicilië). Voor elke gevonden term gratis puzzels steun een korte toelichting.

Het specificeren van een aanvullende tekst zoeken is nuttig

Het specificeren van een aanvullende text search is erg handig als de gebruiker slechts één bekende letters beschikbaar heeft, maar wel de vraag. Wie op zoek is naar bijvoorbeeld een schrijver met acht letters en kent alleen de zevende letter is "?????? E?" en de zoektekst "schrijver" op. De puzzels te helpen een overzicht van alle schrijvers tot acht karakters, het zevende "e" is.

Aantal letters kan worden beperkt

Op zoek naar de tekst is geselecteerd met de linker muisknop op de button met het aantal letters, zodat freeware weet te zijn waar te zoeken. Dit versnelt het zoeken aanzienlijk door niet de volledige gegevens worden door vernauwing onderzocht. Wie kent niet het aantal letters van het woord kennen, selecteert u alle freeware en doorzochten het hele lexicon inventaris.

Puzzels helpen downloaden oplossing

De puzzels hulp lost getallenraadsel

In het tekstvak, kan de term zoeknummers worden gebruikt in plaats van de bekende en onbekende letters. Net als cijfers betekenen dezelfde letters in het woord moet aanwezig zijn op dit punt. Dit kenmerk is bijzonder geschikt voor getallenraadsel waarbij elk nummer een letter staat.

Speller krijgen op het spoor

Ook voor Speller-puzzel van puzzels te helpen download kan worden gebruikt, dus als het een wirwar van letters om een ​​zinvolle woord te geven. Hun volgorde is hier niet relevant. De freeware geeft alle mogelijke voorwaarden. Om onbekende tekens, kan de gebruiker een spatie invoeren.

Inzendingen in de puzzel help bewerken en verwijderen lexicon

Nieuwe gegevens kunnen op elk moment lexicon worden toegevoegd. Een daarvan is het concept en het belang en het indrukken van de Return-toets. Als de term al zou bestaan, is het al weergegeven terwijl u met het oog op voorkoming van dubbele items in te voeren. Wie ontdekt in een record een fout of oneens met de stelling, kan de betreffende item te wijzigen. Selecteer gewoon en bewerken met de rechter muisknop of te verwijderen. De puzzels hulp was vroeger shareware en kan gratis gebruikt worden in de huidige versie als freeware. Hulp bij de games gratis te downloaden zijn beschikbaar in onze uitgebreide software aanbod.

Beoordeling van de redactie

Puzzels helpen downloaden van de redactie waardering