book2 Duits – Spaans

Met book2 Duits - Spaans Studenten leren van de Spaanse taal snel en gratis. MP3-bestanden helpen zin in het leren van vele praktische voor dagelijks gebruik zinnen.

book2 Duits - Spaans Download: Spaans leren via Audio Books

bevat Spaans - Duits book2 100 lessen die zeer geschikt zijn voor beginners. luisteren naar leerlingen geven en te weten hier met korte zinnen grote dagelijkse bruikbaarheid. book2 helpt instructies van de fabrikant, om de Spaanse taal te spreken gewoon door te luisteren naar de audio-training fouten. De school heeft betrekking op de basiswoordenschat en vereist geen kennis van de grammatica vereisen.

book2 Duits - Spaans Download

Talen poetsen met book2 Duits - Spaans

De Spaanse cursus overeenkomt met de Europese niveaus A1 en A2 is derhalve geschikt voor alle typen scholen en studenten. Volwassenen kunnen gebruik maken van de book2 Duits - Spaans Download ook opfrissen hun taalvaardigheid snel. Cursussen in taalscholen effectief worden aangevuld met de audiobestanden. De 100 lessen van de cursus weerspiegelen hoofdzakelijk Alledaagse situaties, bijvoorbeeld op vakantie, het hotel en restaurant, small talk, te leren kennen of te winkelen, bij de dokter of in de bank en nog veel meer. Tevens maken zij reizen met mp3-speler of smartphone snel en gemakkelijk toe-eigening van de taal.

De lessen worden gelezen door native speakers

Alle taal monsters worden gelezen door native speakers, zodat een correcte uitspraak gewaarborgd is. Dit is voor het eerst in het Duits en dan een keer per blijkt uit een mannelijke en een vrouwelijke stem en duidelijk in het Spaans. de audio-cursus moeten hun weg vinden naar het geheugen met de stem monsters door middel van regelmatige luisteren. In aanvulling op deze, de fabrikant biedt gedrukte leermiddelen die kunnen worden gekocht.

book2 Duits - Spaans Content downloaden

Elke dag een nieuwe book2 Duits - Spanish Lesson

Als een dagelijkse dosis aanbevolen door de fabrikant die de stem leerling van dagelijkse draagt ​​slechts een van de hoofdstukken en al geleerd regelmatig herhaald. De individuele Hörkapitel van book2 Duits - Spaans Downloads bewegen in een periode van drie tot vijf minuten, waardoor de presentatie van een goed beheersbare dagelijkse quotum. Alternatieve programma's voor het leren van vreemde talen beschikbaar zijn in onze software aanbieden. refresh kennis van het Spaans voor de Mallorca vakantie De audio-taalcursus book2 Duits - Spaans blik naar Vernieuwen en uitbreiden van de Spaans-taalvaardigheden voor vakantie in het zuiden voor de communicatie in het dagelijks en routinetaken worden aanbevolen. De lessen zijn gewijd aan elk een specifiek vakgebied en zijn professioneel voorgelezen door native speakers. De book2-serie zorgt voor meer dan 50 golfbanen zoals audio boeken in MP3-formaat voor beginners en gevorderden beschikbaar. De non-profit audio-project book2 naast de lovenswaardige beoogde doel om het begrip tussen mensen van verschillende landen en culturen te verdiepen.

map