VokTrain – Vocabulary Builder voor Excel

De VokTrain Download biedt de mogelijkheid Het leren van woorden in elke taal en praktijk. De woordenschat trainer neemt op een reeks woorden in eenvoudige Excel spreadsheets. MS Excel of Excel-compatibele spreadsheet-applicatie zoals OpenOffice nodig zijn om te werken met de freeware woordenschat trainer. De macro's moet worden ingeschakeld bij het opstarten.

VokTrain Download: Woordenschat in Excel spreadsheets

De bron kan ook taal aantal herhalingen door de gebruiker worden gekozen. VokTrain gepresenteerd aan het beoefenen van woorden in het wilde weg, totdat alle correct zijn opgelost. De juiste antwoorden vocabulaire verdwijnen uit de sjabloon. Zij worden opgeslagen op een afzonderlijk blad en blijft altijd zichtbaar, evenals het aantal tests en de resultaten. Elke keer dat een test kan worden geannuleerd door de leerlingen en opnieuw gestart. De toch al uitbesteed vocabulaire kan op verzoek terug naar de oorspronkelijke worden gebracht.

VokTrain downloaden

Handig voor het werken met zeer grote woordenschat voorraden

De woordenschat test kan ook "mondeling" held vorm. Hier, de afwisseling tussen vraag en antwoord vindt plaats met de Enter-toets "doorgaan?", Iedereen op zoek naar een specifiek woord, kan Blader door alle tabellen. Bijzonder nuttig bewijst het Voktrain downloaden bij het werken met zeer grote woorden voorraden. Dit kan worden gereduceerd tot de gewenste woordenschat en het creëren van een nieuw werkblad.

VokTrain presenteert de woordenschat willekeurig

Wanneer de training woordenschat woorden van de linker kolom van de tabel worden getoond VokTest volgens een willekeurige volgorde en de student het typen van de juiste woorden aan de rechterkant in de informatie-box a. met "laadbestand" selecteert één, die vel te gebruiken. Ongewenste woorden worden gemarkeerd en verwijderd met de rechter muisknop. Bij het starten van de bron talen kunnen worden geselecteerd en de kolommen zijn verwisseld. Bij elke pas, er is een selectie van maal een woord moet worden opgevraagd. Fouten worden verwerkt op deze manier. Zodra het aantal hits is bereikt, verdwijnt de lijn van de template en toont de lijst juiste ding uitgezocht. Dus het totaal van de overige inoefenen vermindert gewoonlijk na elke test.

gebruik van speciale tekens in Excel

Beetje een probleem is de Speciale tekens invoeren in Excel. In tijden van ramp codes zijn afkomstig uit de Windows-tekens. Bijvoorbeeld, de "ç" houdt u de Alt-toets en het aantal series "0231" ingevoerd en het teken "â" door Alt + 0226

Afgewerkt woordenlijsten te downloaden

VokTrain wordt uitgebracht als freeware voor vrij gebruik. dan "loon" de programmeur wil gewoon nieuwe woordenschat sets. Wie wil dit over te laten aan de auteur, kan de tekst te kopiëren van de tafel en verzenden als SMS-berichten per e-mail naar een database te publiceren op de auteurs website. Reeds beschikbaar zijn de volgende, onder andere, woordenlijsten:

  • Duits - Engels
  • Duits - Engels Medical
  • Duits - Technisch Engels
  • Duits - Frans
  • Duits - Portugees
  • Duits - Spaans
  • German - Latijn
  • Duits - Italiaans
  • Duits - Japans
  • Duits - Russisch

VokTrain downloaden woordenlijsten

Grafisch eenvoudige maar effectieve woordenschat trainer VokTrain gezien in een eenvoudige, weinig eigentijdse exterieur, maar kan gebruikt worden om om grote hoeveelheden data snel en efficiënt te maken en te verspreiden. Zo kan bijvoorbeeld op nieuwe woordenschat gelederen met een paar klikken van TXT, DOC of HTML-bestanden te nemen.

map