dierlijke geluiden

Met het dier klinkt Download kleine kinderen krijgen niet alleen de typische geluiden van de meest populaire dieren kennen, maar ze zijn ook getraind in het muisgebruik. de freeware speelt met een muis klik op een van de twaalf dierlijke geluiden uit. Eigen beelden en geluiden kunnen daardoor worden afgezet door de ouders.

Dierlijke geluiden Downloaden als leerzaam Peuters Entertainment

Dit kleine freeware programma dier stemmen ontstond aanvankelijk in prive voor de dochter van de auteur als leerzaam peuters entertainment. Een muisklik, speelt het programma typische ruis bekende dieren uit. Een eigen bibliotheek met 12 beelden en geluiden kunnen hier worden gebruikt. De auteur heeft deze gedachte van uw computer te beschermen tegen de kinderen de handen en bouwde een toetsenblokkering.

Dierlijke geluiden van de hond, kat, schapen en paarden

De volgende twaalf dierlijke geluiden zijn Dierlijke geluiden te downloaden bestaat uit: leeuw, eend, kat, paard, uil, ezel, haan, ganzen, schapen, varken, hond en koe. Door te klikken op één van de grote knoppen, een inslag of miauw uit de luidspreker klinkt tegelijk, bijvoorbeeld. De werking kan ook worden gemaakt door Space of Enter. Elke keer dat u erop drukt klinkt een nieuw dier sound. de automatisch afspelen van alle geluiden ook mogelijk. Om dit te doen, klikt u op Alle games.

Autoplay functie met de enter-toets

de button Autoplay wordt gedefinieerd als de standaard in de freeware en wordt geactiveerd door het indrukken van de Enter-toets. het volgende dier geluid of hetzelfde nog een keer zal worden afgespeeld, afhankelijk van de instelling.

Dierlijke geluiden te downloaden

De shuffle-functie zorgt voor een willekeurige volgorde

Handig is het toetsenbord vergrendeling. Dus de peuter kan zelfs klikken om de inhoud van uw hart zonder enige schade aan de gegevens van de computer kan worden gedaan. De toetsen blokkeren volgens de fabrikant, is de functie van een keylogger gebruikt. Alle toetsaanslagen worden dus gevangen, maar niet in de cache. Per shuffle zijn voorzien van een verandering van de orde van de beelden en geluiden die voortvloeien uit de reboot. Deze functie kan worden uitgeschakeld onder het menu Instellingen.

gebruik maken van uw eigen beelden en geluiden van dieren

een Met behulp van uw eigen foto's en geluiden mogelijk. Voor het vervangen van de bestaande dier klinkt met uw eigen, gebruiken ouders BMP-bestanden met afbeeldingen en audiobestanden in WAV-formaat met het geluid. Ten eerste, zet je de map programma om een ​​submap met de naam FILES. Land daar, de foto's en geluiden voor de audio-bestanden, moet de gebruiker elk gebruik als voor de beeldbestanden hebben dezelfde naam, dus bijvoorbeeld papagei.bmp en papagei.wav. Bovendien kan een ander beeld met de naam worden aangemaakt papagei_.bmp, die kan worden gezien door te klikken. Zo contrastrijke beelden kunnen worden gebruikt. Externe afbeeldingen zijn over het algemeen de voorkeur boven de interne. In het menu bibliotheek kan deze "alleen intern" worden begunstigd. Als er geen geldig twaalf beeld en geluid paren in de map Files zijn inbegrepen, is het gevuld met de interne. Andere educatieve spelletjes voor kinderen zijn gratis te downloaden in onze software aanbieden.

Animal Sounds Download External

Beoordeling van de redactie

Animal Sounds Download Editor's Rating

map
Adblock
detector