PONS Duits - Engels woordenboek Geavanceerde een geïntegreerde Woordenboek met 775.000 trefwoorden, zinnen en vertalingen in Windows 8. De aankoop app, net als andere Metro apps integreert naadloos met de operationele concept van de achtste Windows-editie.

PONS Woordenboek Download met 460.000 vertalingen

De tweetalige woordenboek bevat meer dan 460.000 vertalingen tussen de Engels en Duitse taal en rond 315.000 trefwoorden en zinnen. Het woord vertalingen zijn met grammaticale verklaringen voor spraakgebruik verrijkt en uitspraak door fonetische fonetiek. Praktisch: Geopend woordenboekingangen kunnen naar andere apps of importeren woorden worden gestuurd voor Apps redelijk simpel.

PONS Duits - Engels woordenboek Uitgebreid Download

Helpers in het dagelijkse werk met Engels sprekende partners

Het woordenboek is perfect voor alle personen particulier of professioneel Engels lezen teksten en schrijven. Wie spreekt of in zijn vrije tijd met Engels vrienden in zijn professionele leven met Engels sprekende partners in contact, krijgt om de PONS Duits - Engels woordenboek downloaden een betrouwbare en waardevolle bron bij de hand.

Leerzaam Info dozen voor cultuur, land en volk

De Engels woordenboek heeft een huidige woordenschat, variërend van alledaagse taal naar moderne specialistische taal en biedt de gebruiker Context voorbeelden, informatie over het taalgebruik en tal van andere belangrijke informatie over grammatica. Nuttig en informatief de info dozen voor cultuur, land en volk, evenals de IPA fonetiek zijn.

PONS Duits - Engels woordenboek Uitgebreid Download taalrichting

Snelle verandering van taal in de richting PONS Woordenboek

De werking van de app is vrij eenvoudig en kan bijna worden verklaard door zichzelf. Op de app's home page, is er een toegang tot het zoekvak, zoekresultaten, favorieten en geschiedenis. Er is dus geen noodzaak om te springen tussen de verschillende standpunten heen en weer. Eén klik is voldoende van de ene taal richting om te schakelen of bel Linked inzendingen. de full-text zoeken kunt u het woordenboek, met inbegrip van de Voorbeeldzinnen zoeken. Engels trefwoorden in welke vorm dan ook, zodat beide afgenomen en geconjugeerd.

Vaak gebruikte ingangen in het woordenboek als een favoriet merk

Tijdens het debat, kan de leerling tot tal van zoekwoorden luisteren. Deze zijn vrij is professioneel opgenomen door native speakers. Handig is de mogelijkheid om veelgebruikte items te identificeren als favorieten. Per geschiedenis zijn voorzien van de woorden keek om snel en eenvoudig weer worden opgeroepen. De PONS Woordenboek Engels - Duits downloaden maakt het ook mogelijk Het delen van informatie en content. Zo is bijvoorbeeld de geopende woordenboekingang als een tekstbericht naar andere apps en vice versa tekst ontvangen van apps in de Dictionary app. Hier, de ontvangen tekst gepresenteerd in een bijzondere kijk in waarop je kunt klikken op de individuele woorden in de tekst om de corresponderende woordenboekingang verkrijgen. Wie op zoek is naar meer Engels woordenboeken vindt het in onze downloadsectie.

PONS Duits - Engels woordenboek Uitgebreid Download History feature

Nuttig digitaal naslagwerk voor het Engels Met PONS Duits - Engels woordenboek geavanceerde gebruikers krijgen Windows 8 een digitaal naslagwerk voor het Engels. de rijke woordenschat en de behulpzame grammaticale toelichting te geven nuttige diensten op school, studie of tijdens de uitwisseling met Engels sprekende zakelijke partners, vrienden en kennissen.