de Rowohlt Rock Lexikon Download biedt fans met trivia uit vijf decennia van de populaire muziek. Het Compendium is beperkt niet alleen om het lezen te drogen, maar de moderne media maakt gebruik als het videoplatform YouTube.

Rowohlt Rock Lexikon te downloaden met meer dan 55.000 kunstenaars

Klik van een muis De nieuwe Rowohlt Rock Lexikon Gebladerde er bestaande video's of aanhangwagens op en speelt ze in de vorm van een voorbeeld van. Niet alleen dat, de elektronische muziek archief brengt zijn eigen database, in de fabriek, meer dan 55.000 kunstenaars worden opgeslagen met inbegrip van hun albums, audio samples en aanverwante dekking foto's. Wiens ogen en oren zijn dus nog steeds niet verzadigd, de plaats dankzij een link om het internet platform muziek lijn snel aan een verscheidenheid van liedjes. Dorst naar kennis biedt de nieuwe Rowohlt Rock Lexikon gedetailleerde en actuele biografieën van meer dan 1.400 artiesten te surfen en referentie.

Het compendium wordt gecompleteerd door een geïntegreerde jukebox met een eigen Playlister. Dit zorgt voor duidelijkheid in de uitgebreide muziekcollectie en speel de stukken in hetzij per ongeluk of zelfopgelegde opdracht van. Dus nu de nieuwe Rowohlt Rock Lexikon een onmisbare lectuur voor alle liefhebbers van pop & Rock muziek. Dankzij de gedetailleerde informatie en links naar informatiebronnen op het internet, wordt het elektronisch woordenboek, zelfs na langdurig gebruik niet te vervelen.

Rowohlt Rock Lexikon Download