de Wereld Vertalen Download vertaalde teksten razendsnel tussen Duits, Engels, Frans, Spaans, Italiaans en Portugees heen en weer. De woordenschat van de machine vertaler omvat zowel alledaagse slang en de voorwaarden van werk en vrije tijd.

Wereld Vertalen Downloaden als mechanische vertaler

Wereld Translate vertaalt als tekst van webpagina's, e-mails, documenten en PDF-bestanden. De translatierichting wordt via pull-down menu in het toepassingsvenster. Met een muisklik ook de vertaalde tekst kan automatisch worden gekopieerd naar het klembord en plak het in een programma. Voor studenten wereld Vertalen biedt verder uitbreidbaar favorieten die links naar taalvarianten bronnen, zoals woordenboeken, grammatica hulpmiddelen, uitdrukkingen, taalcursussen of kranten te leiden.

Een link naar een meertalige chat room de stem software voltooid. Met wereld Vertalen teksten vanuit het Engels, Spaans, Französischen, Italiaans en Portugees te eenvoudig en gemakkelijk te vertalen in het Duits en vice versa. Handige extra's zoals links naar online woordenboeken evalueren van de machine vertaler naast.

Wereld Vertalen Download