PONS online woordenboek

de PONS online woordenboek download Pons is een win app-gebruikers in Windows 8 en 10 in het vertalen van vreemde talen termen om te helpen. De gratis app vertaalt woorden tussen de twaalf talen van de wereld heen en weer.

PONS online woordenboek download met materiaal van 30 PONS woordenboeken

PONS online woordenboek ondersteunt zowel Duits en Engels andere talen, zoals Spaans, Frans, Russisch, Turks en Italiaans. De freeware kan putten uit materiaal van meer dan 30 PONS woordenboeken. De translatierichting of taal kunnen snel en eenvoudig worden veranderd door pull-down menu's op elk moment. In aanvulling op de term in de andere taal, de Win App toont de bijbehorende fonetische transcriptie en Web site links naar online vertaler en online woordenschat trainer van PONS.

Met de gratis PONS online woordenboek gebruikers toegang hebben tot een handige woordenboek direct vanaf het startscherm van Windows 8 uit. Praktisch: De freeware geïntegreerd voor snelle vertalingen direct in de Charms bar van het besturingssysteem.

In PONS online woordenboek geïntegreerd talen: Duits, Engels, Frans, Spaans, Italiaans, Portugees, Grieks, Latijn, Russisch, Turks, Sloveens en Pools.

PONS online woordenboek download

map