book2 Duits - Vietnamese

book2 Duits – Vietnamese

Geïnteresseerde de Vietnamese taal aan het krijgen book2 Duits – Vietnamese Download een gratis taaltrainer bij de hand. De cursus wordt geleverd in de vorm van auditieve lessen in MP3-formaat op de PC. De leraar is geschikt voor beginners die willen de niveaus A1 en A2 te leren.

book2 Duits – Vietnamese downloaden leert tonale taal

Vietnamees is de officiële taal van Vietnam en wordt nu gesproken door ongeveer 84 miljoen mensen. De taalkundige Haudricourt en Przyłuski hebben een classificatie gemaakt, na de Vietnamese de Austro-Aziatische taalfamilie en binnen de Mon-Khmer talen behoort. De taal heeft twee specifieke aspecten: ten eerste, het is slecht begrepen vanwege de zeer langlopende oorlog in Vietnam, aan de andere kant is een tonale taal. Dat wil zeggen, tot zes noten in de uitspraak en intonatie van de woorden van de meest belangrijke ding te overwegen. Aldus worden taal samples bijzonder geschikt voor dit vreemde taal bestuderen. Sinds de download book2 Duits – Vietnamese is een volledig auditieve taaldocenten, is het bijzonder aanbevolen voor de Vietnamese.

book2 Duits - Vietnamese Download

geschikt voor beginners Vietnamese – Duits book2

De gratis taaltrainer van het Goethe Verlag is ideaal voor beginners. Dat wil zeggen, zet de audiobestanden in punt nul. Noch woordenschat kennis of kennis op het gebied van zes nota’s of met betrekking tot grammatica is vereist. De tool is ontworpen om te motiveren geïnteresseerde de Vietnamese om de taal met behulp van losgemaakt en praktische taal monsters te leren. In 100 taallessen, wordt de leerling langzaam kennis met de taal. Hij houdt alle lessen door die het Common European Framework niveau A1 en A2 kan verwerven.

Buitenlandse leren door middel van praktische voorbeelden

In principe, dat is met alle dingen zodat u opnieuw te leren of behoeften: maakt dat leren leuk en opent in de stemming bent, is het leren van een no brainer. Zo is het ook met vreemde talen. Degenen die willen zelfvoorzienend te leren met een software-talen, heeft een goede wind motivatie en praktijklessen. Download verzorgd Vietnamese – voor het laatste in ieder geval met de Duitse book2. De MP3-lessen behandelen onderwerpen van het dagelijks leven: van het onthaal en het krijgen om te weten over winkelen in de supermarkt en diner in het restaurant aan small talk situaties. Ook voor het bezoek van de arts en het openbaar vervoer u zal worden uitgerust met de juiste woordenschat. Hoe verder de leerlingen gewaagd in de lessen naar voren, hoe complexer en uitgebreider de uitdrukkingen en zinnen zijn. Toch moet de grammatica geen belemmering omdat de Vietnamese een isolerende taal. Woorden zijn derhalve niet gebogen, ook basiswoordenschat is monosyllabic. Dus de grootste uitdaging zijn de geluiden – die de betekenis van een woord te bepalen.

book2 Duits - Vietnamese woordenschat downloaden

leren Vietnamese taal met voorbeelden De bouten en moeren in het leren van de Vietnamese is het accent – zonder audio voorbeelden als het wordt. Daarom moeten de bestaande van MP3-bestanden book2 Duits is – Vietnamese geschikt voor beginners. Het voordeel van dit type van het onderwijs: je kunt leren waar en wanneer u maar wilt!

map