Fallout Shelter Cheats: Infinite lunch dozen en geld? 2023

Fallout Shelter Cheats: Infinite lunch dozen en geld?

lunchboxen & een hoop geld zijn niet geheel irrelevant in de bunker simulatie. Clever gamers hebben een paar gaten, zodat Fallout Shelter Cheats ontdekt. Snel gebruik voordat ze verdwijnen!

De gratis download van de Schuilplaats Android geniet lang populair als de download cijfers blijkt. In het spel moeten spelers hun strategische vaardigheden op de proef gesteld en bunkers optimaal te bouwen. Een paar aids zou niet slecht zijn, toch?
Gelukkig hebben een paar gewiekste spelers ontdekte hiaten in het spel, met behulp waarvan men een weinig kan bedriegen. Tenminste, dat gaat – maar het kan niet lang meer duren voordat de ontwikkelaars deze lacunes op te vullen.

Fallout Shelter CheatsPraktische schuilkelder cheats voor oneindig aantal lunchboxen en kroonkurken. (Afbeelding: Bethesda Game Studios / Redactie)

Super schuilkelder cheats voor Ausgeschlafene

In de meeste spel apps op zoek speler ja tevergeefs naar cheats, immers, game-ontwikkelaars willen om geld te verdienen met hun gratis apps. Zij bereiken op het free-to-play model, spelen een belangrijke rol in de in-app aankopen. Hoewel veel websites toch beweren dat ze hadden hacks en cheats, maar achter het vaak oplichters voor wie men moet eerder oppassen. In dit spel, maar de zaak is iets anders, want het is eigenlijk schuilkelder cheats is – in ieder geval op dit moment. De makers van het spel waarschijnlijk niet op gerekend de verfijning van gamers die een paar hiaten geïdentificeerd hebben gemaakt.

Echter, de cheats hebben een voorwaarde: ze kunnen alleen worden gebruikt door spelers die nog aan het begin van de simulatie spel, maar willen realiseren negens Vault een nieuw oppervlak, dat is.

  Fallout Shelter Cheats: Infinite boîtes à lunch et de l'argent?

Fallout Shelter Cheats takenDe speler krijgt bepaalde taken bij het opstarten. (Screenshot: Bethesda Game Studios / Redactie)

Cheats voor lunchboxen & capsules

Aan het begin van het spel spelers krijgen taken die moeten om hen te ontmoeten. De volgende taken, waaronder:

  • Verkoop 1 wapen of outfit
  • Uitrusten 1 bewoner met de outfit
  • Verzamel 50 water of voedsel
  • Level up een bewoner

Hier de eerste schuilkelder cheats komen. De gebruiker voldoet aan de eerste twee missies en bood hem voor beloningen: Hoewel zijn verleidelijk, maar moet eerst worden afgewezen. De gebruiker eenvoudig gaat om de volgende twee taken op te lossen. Is dat gelukt zijn oneindig veel beloningen beschikbaar. De speler kan een willekeurig aantal keren gebruiken bij de lunch boxen en kroonkurken.

Schuilplaats Cheats lunchboxenDe cheats brengen eindeloze lunch boxen. (Screenshot: Bethesda Game Studios / Redactie)

Opmerking: Het gebruik van cheat codes is natuurlijk niet in de zin van de ontwikkelaars. Zo kan het gebeuren dat u wordt geblokkeerd voor het spel. De inzet is dus op eigen risico!

Robot Butler ontgrendelen Mr Handy

Een like-gebruikte karakter van de game series, de robot butler. In Fallout 4 gaat hij onder de naam Codsworth die optimaal kan fungeren als een huishoudelijke hulp in de bunker samenleving. Dus neemt hij de gebruiker super veel werk, omdat het automatisch fungeert als een bron verzamelaars. De handleiding collectie van energie, voedsel en water in onbruik is geraakt, zodat. Daarnaast maakt hij zichzelf als een verdediger heel goed.

U kunt bellen met de heer zelfs ontgrendelen zonder schuilkelder cheats, maar dan moet je nemen in de hand of wees geduldig geld. Zodat het kan worden aangeschaft via een in-app aankoop voor ongeveer een euro.

  Fallout Shelter Cheats: Infinite boîtes à lunch et de l'argent?

Naast wapens en kleding af en toe Robot Butler kan worden gevonden in lunchboxen. Echter, dit is uiterst zeldzaam. Wie wil dat niet lang te wachten, kan de kansen verhogen met behulp van de bovenstaande cheats.

map