Deezer is gratis?

Deezer is gratis? Dit wonder dat veel muziekliefhebbers die willen de populaire internationale muziek streaming-dienst te gebruiken. Het antwoord is dat Deezer zowel gratis als gebruik vergoeding kan zijn. We leggen hieronder, de verschillen tussen de twee abonnement modellen!

Deezer is gratis of niet beschikbaar is?

Deezer begon in augustus 2007 en is momenteel beschikbaar in meer dan 180 landen het downloaden van de Deezer app op de verhuizing en waar u maar wilt. Muziekliefhebbers zullen genieten van een goed gevulde catalogus van meer dan 40 miljoen nummers. Het aanbod wordt gefinancierd voor een deel van de reclame. Momenteel Deezer heeft ongeveer 16 miljoen gebruikers. Iets minder dan de helft van hen betalende abonnees die de Premium + aanbieding hebben besteld voor 9,99 euro per maand.

Deezer gratis bij gestoken reclame

Echter Deezer kunnen ook volledig gratis worden gebruikt. Wie wil zo'n gratis Deezer abonnement te starten, moet u zich eerst registreren op de Deezer website. Het kan dan onbeperkt muziek op de pc en tablet, maar moet af en toe reclame te accepteren. Daarnaast is de beschikbaarheid beperkt op mobiele apparaten. Gratis gebruikers kunnen gebruiken op hun smartphone met de gratis abonnement alleen de functie van stroom en radiostations. Ze luisteren ook naar muziek tijdens het gratis abonnement uitsluitend in de standaard kwaliteit.

Deezer is gratisDeezer is gratis? Dit is een vraag die veel muziekliefhebbers.

De premie abonnement kan worden uitgeprobeerd voor 30 dagen

Wen irritante reclame of die behoefte heeft aan de draadloze functies, de premium abonnement uitprobeert. Dit is immers 30 dagen gratis te gebruiken. Pas dan vallen Deezer om de maandelijkse kosten van slechts 10 euro. Heel belangrijk: de muziekliefhebber moet op de lange termijn niet binden, maar Deezer kan nu al aan te kondigen voor de volgende maand. In de premium-abonnement muziek streaming-dienst, natuurlijk, afzien van de invoeging van reclame. Ook kunt u toegang tot alle titels in hoge kwaliteit en ook luisteren naar muziek offline. Bovendien worden bijna de gelegenheid om te beleggen met Deezer favorieten en afspeellijsten en offline opslag, de gepersonaliseerde radio en de teksten display.

Het gratis aanbod is beschikbaar zonder tijdsdruk

De conclusie op de vraag "Deezer is gratis?"In de advertentie-ondersteunde versie van dit het geval is. Het gratis aanbod van de streaming-dienst Deezer kan onbeperkt worden gebruikt. Alleen een registratie met gebruikersnaam, e-mailadres en wachtwoord nodig. Bovendien, leeftijd en geslacht worden gevraagd. Wie naar muziek luisteren kan ook doen zonder een dergelijke hoge geluidskwaliteit offline en heeft geen bezwaar tegen reclame op het scherm in staat om te leven met de gratis versie van Deezer zeker goed zal zijn.

map