Op zoek naar een muzikaal cadeau? We zien hoe je een te maken Deezer voucher krijgt welke opties beschikbaar zijn en hoe makkelijk het hem verlost. nu lezen en muziek te geven!

Welke platen en later cd's waren in het verre verleden, vandaag de muziek streaming diensten. De gebruiker heeft toegang tot miljoenen nummers, verschillende genres en decennia. Maar niet alleen de brede waaier spreekt voor zich, muziek kan met mobiele toepassingen, zoals het downloaden van de Deezer app nu - waar en wanneer u maar wilt - om van te genieten.

Bijgewerkt 19 januari 2017:

Koop nu Deezer tegoedbon bij Lidl en geld besparen!

Met Lidl U discounters heeft de kosten van de streaming-dienst sterk verminderd. In plaats van 9,99 euro per maand zal de Deezer-abonnement kost slechts 7,99 euro voor 30 dagen. De prepaid-kaarten zijn verkrijgbaar in alle Lidl-winkels en gemakkelijk online of terugbetaald via de app - zonder specificatie van betaling gegevens of een bindend contract! De perfecte gift voor alle muziekliefhebbers!

Het originele artikel uit de 5 april 2016

Deezer voucherDeezer cadeaubon en inwisselen - beide zijn gemaakt online

Deezer voucher: Een sonoor gift

Terwijl we vroeger graag tijd verspild aan verjaardagen een CD van uw favoriete band, zou je vandaag dus waarschijnlijk slechts een verkrampte glimlach bij de ontvanger veroorzaken. Tot slot, de muziek is nog steeds digitaal beschikbaar - dankzij talloze muziek streaming diensten. In aanvulling op Google en Apple Music vooral Spotify en Deezer hebben naam gemaakt. Zelfs als muziek kan misschien niet meer als een mooi verpakt cadeau haptische gepresenteerd, zijn er nog manieren om muziek weg te geven. Net als andere diensten ook, Deezer biedt voor verschillende cadeaubonnen. Wie wil er een vriend of familielid een muzikaal genot - Hier ga je - hier is hoe:

kopen online vouchers Deezer

De streaming service biedt haar klanten drie verschillende cadeaubonnen. Dus je kunt kopen zijn vrienden een Musikflatrate voor drie maanden, zes maanden of zelfs een jaar. Een ieder besluit om een ​​voucher Deezer weg te geven, maar krijgt ze alleen op het internet. In winkels, de kaarten worden nu toe hebben we niet aangeboden. En zo zal het werk:

  • Eerst moet de gebruiker gaat naar het huis van de muziek streaming service. Er u eerst inloggen met hun account. Eerder, moet iedereen die geen rekening heeft te registreren. Gelukkig is de vorm klein gehouden en daarmee het proces snel voltooid.

Koop Deezer voucherDe vouchers kunnen online worden gekocht

  • Dan moet je op de aanbiedingen. Daar vindt u een sectie met de vouchers aan het einde van de pagina. Daar wordt de gebruiker klikt op de link om Deezer voucher kopen.
  • Nu volg je gewoon de instructies, selecteert de juiste flat rate periode en voltooit het proces.
  • alleen iemand gaat doen met onbeperkte muziek plezier.

Cadeaubon inwisselen Deezer

Iedereen die is gegeven een gift card Deezer, kan alleen online dit - maar een paar muisklikken inwisselen. En dus is de snelste weg naar zijn Musikflatrate:

Inwisselen coupon DeezerVoer online op deze site Deezer couponcode

  • De gebruiker is voor het eerst op deze pagina.
  • Daar kunt u meteen het doosje waarin men komt in de coupon code. Gelegen aan de achterkant van de gift card.
  • Bevestig met OK en laat de muziek genieten te gaan.