beëindigen Deezer en opnieuw gratis streaming muziek: Leer hoe u het abonnement opzeggen, hetzij van iTunes, Facebook, een e-mailclient of mobiele operator!

Wie herinnert zich na het downloaden van de Deezer app en de sluiting van een betaald abonnement dat Spotify of Apple Music, maar hebben een grotere selectie van muziek, moet de snelste van de dienst te nemen. Het goede nieuws: De procedure maakt het mogelijk om de hoek online gemakkelijk - althans in de meeste gevallen.

Standaard beëindigen Deezer

Iedereen die de Deezer-abonnement rechtstreeks van de provider hebt voltooid kan eindigen op de site van de provider op de computer weer het. Zodra u zich hebt aangemeld, kunt u de momenteel gebruikte aanbod tot betaling, en de hier reeds ingediende rekeningen te vinden. In het onderste gedeelte vindt u de mogelijkheid om Deezer te beëindigen vinden. Naar aanleiding van een nieuw masker, waarvan de velden zijn verplicht wordt geopend. Met de bevestiging van de informatie die de beëindiging actief is.

beëindigen DeezerGa gewoon naar de website Deezer kennisgeving. Afbeelding: Deezer.

Bijzondere gevallen van beëindiging

Wie op een andere manier om een ​​Deezer-abonnement is gekomen, moet de beëindiging van de provider in te dienen. Hieronder is er een tutorial voor de vier meest voorkomende samenwerkingen waarover Deezer abonnees wint:

1. Beëindiging via iTunes

In een contract voor iTunes is voor het eerst in de voorkeuren van iTunes & App Store geopend. Na het inloggen met de Apple ID, te selecteren en te beheren abonnementen moeten worden gekozen. Nu is de Deezer-abonnement is geselecteerd en de automatische verlenging uitgeschakeld.

2. De beëindiging via Facebook of Goolge +

Was het abonnement via Facebook of Goolge + voltooide beëindiging is analoog aan de normaal te beëindigen. Echter, het invoeren van het juiste wachtwoord tijdens de registratie is noodzakelijk. Als u nog niet klaar voor dit kan hier worden toegepast voor een nieuwe.

3. Verbreking van de mobiele operator

Boven alles, Vodafone klanten aangetrokken met een gratis Deezer abonnement of lagere maandelijkse kosten. Wie zou niet willen profiteren van dit aanbod, moeten hun aanvraag rechtstreeks naar de mobiele service provider in dit geval. In de meeste gevallen is gedaan door de bevoegde dienst.

4. Beëindiging via GMX of WEB.DE

Wie wil om te eindigen bij e-mailproviders Deezer procedure vergelijkbaar met de mobiele operatoren. Gebruikers moeten hier om contact opnemen met de Customer Service ([email protected] of [email protected]). Als alternatief kan de inschrijving in de desbetreffende klant worden beëindigd na aanmelding in de e-mail account.

is gratis na beëindiging Deezer of het account te verwijderen

Bij beëindiging van de user account blijft op zijn plaats en kan nog steeds worden gebruikt in de gratis versie. Wie niet wil, kan je gewoon rekening van de PC's te verwijderen. Na het inloggen, is de cirkel geklikt om de rechterbovenhoek en selecteer Instellingen. Op de bodem onder mijn gegevens, is de optie om het profiel te verwijderen.