Lidmaatschap opzeggen & Deezer Account verwijderen - Hier is hoe!

Lidmaatschap opzeggen & Deezer Account verwijderen – Hier is hoe!

Verwijder Deezer-account: Deze mogelijkheden hebben gebruiker de muziek streaming-dienst te beëindigen. Hier zijn de stap-voor-stap instructies voor alle versies weer te ontdoen van het abonnement te krijgen!

Momenteel Deezer is beschikbaar in 182 landen en heeft circa 30 miljoen nummers in de stroom. Wie niet tevreden is met het aanbod van het Franse bedrijf na het downloaden van de Deezer app kan de dienst gratis en zeer gemakkelijk te beëindigen & Gebruik advertentie-ondersteunde versie.

Verwijder Deezer-account: Voorlopige Abonnement opzeggen!

Voordat gebruikers hun Deezer-account te verwijderen, moeten ze – indien van toepassing – hun abonnement opzeggen. Zelfs als de gebruiker geen profiel meer bestaat, kunnen de kosten voor de diensten geboekt ontstaan. Waar en hoe kondigt hangt af van waar het abonnement is voltooid. Hier is hoe:

beëindigen rechtstreeks aangeboden

Als men zijn abonnement rechtstreeks van Deezer heeft voltooid, via Facebook of Google+, het kan eenvoudig worden terug beëindigd op de website van de dienst. Nadat u zich aanmeldt alle relevante opties van de rekening op de homepage. In de onderkant van de pagina aan te kondigen aan Deezer, selecteren, plaats. Nu is het invoeren van persoonsgegevens en de bevestiging van de kennisgeving is gedaan. Het hele ding kan online gemakkelijk worden behandeld in het systeem. De toepassingen op de sociale media, kan het eventueel zijn problemen met de login. In dit geval kan een nieuw wachtwoord worden aangevraagd.

Verwijder Deezer-accountVoordat gebruikers de Deezer-account te verwijderen, moet het abonnement worden beëindigd. Afbeelding: Deezer.

Bijzondere gevallen: iTunes, serviceprovider of e-mailprovider

Is de Deezer-abonnement geboekt via iTunes, moet deze worden geactiveerd via de Store. Dit, eerst in de voorkeuren van iTunes & Open de App Store. Na inloggen met de Apple-ID heeft de volgende menu wordt geopend: Nu abonnementen selecteer een kleur en het beheer van de Deezer-abonnement en schakel de automatische verlenging. In de andere twee gevallen, de annulering aan de respectieve klant plaatsvindt (bijv [email protected] of [email protected]).

Dus zich te ontdoen van de rekening:

Na een succesvolle beëindiging Gebruikers kunnen nu breken er hun Deezer-account. Als u nog niet bent aangemeld met zijn profielgegevens, dat is de eerste stap. Nadat u selecteert de cirkel icoon en de rechterbovenhoek van de monitor of display. Kies nu in de instellingen, selecteert u Mijn gegevens. Aan de onderkant van de pagina, de mogelijkheid om de accounts gevonden te verwijderen. Als de account met Facebook of Google+ zijn gemaakt, indien nodig, het wachtwoord moet hier worden bijgewerkt.
Let op: Na goedkeuring van de rekeningen opgeslagen albums, afspeellijsten of favoriete nummers verdwalen. Als u niet zeker weet of hij wil volledig te doen zonder de service mag alleen het abonnement te beëindigen en toegang te krijgen tot de gratis versie van Deezer. De folgendene video toont zowel hoe je volledig gratis Deezer Premium te gebruiken, evenals een opnieuw krijgt ontdoen van abonnementen:

map