Wifi Unlocker voor Android

Wifi Unlocker voor Android

Een veilig wachtwoord is niet de enige reden om te beschermen bij het opzetten van een draadloos netwerk, de A en O. eigen privacy. En op de huidige wetgeving is het ook verantwoordelijk voor de activiteiten die plaatsvinden door derden via een eigen netwerk, laten we zeggen, een derde persoon Hack en nodigt illegaal films of muziek naar beneden, zodat je verantwoording door het slachtoffer verantwoordelijk kan worden gehouden. Zonder een veilige wachtwoordbeveiliging dus het is beter om eerst het opzetten van no-Fi. Maar hoe veilig zijn encryptie en wachtwoord? De gratis smartphone applicatie Wifi Unlocker Android helpt om erachter te komen. Het controleert of het eigen netwerk is kwetsbaar door te vertrouwen – probeerde te infiltreren – indien mogelijk.

Wifi Unlocker Android proberen te infiltreren in hun eigen Wi-Fi

In onze download catalogus zijn tal van programma’s beschikbaar voor gratis in onze data beveiliging. Het spectrum is zeer breed. Het kan worden gevonden aan de ene kant, veel gratis tools en software programma’s om hun eigen datasets te beveiligen, zodat back-upsoftware voor Windows of individuele bestanden. Ook per ongeluk verwijderde bestanden te herstellen, zijn er veel programma’s. De applicatie Wifi Unlocker Android valt in een andere sub-categorie, de categorie van Password Safe softwareprogramma’s. Maar in tegenstelling tot veel andere wachtwoord veilig programma’s gratis downloaden van de Android-app om de draadloze encryptie te controleren en Wi-Fi wachtwoord kracht is een zeer ongebruikelijke manier.

Wifi Unlocker Android

Security Tool markeert kwetsbaar netwerken

Na Wifi Unlocker Android de applicatie te installeren in zijn eigen draadloze netwerk probeert te infiltreren. Als dit succesvol is de fabrikant of ontwikkelaar Anon tech toepassing, zodat je weet dat je moet verbeteringen op het gebied van encryptie en wachtwoordbeveiliging om te voorkomen dat derden ongeautoriseerde toegang te krijgen te maken. De meer actie is nodig omdat het maakt niet uit voor de wet, of bijvoorbeeld, illegale downloads werden gemaakt door de eigenaar van het draadloze netwerk of zelfs door een derde persoon die is geautoriseerd – juridisch soms ongemerkt – toegang heeft verschaft tot zijn eigen netwerk. de eigenaar van het draadloze netwerk is altijd aansprakelijk voor de rechtbank en moet de val voor alles wat er gebeurt op dit draadloze netwerk te nemen.

Ongeoorloofd gebruik van andere WLAN’s is strafbaar

Na het installeren van Wifi Unlocker toont voor Android alle netwerken in de nabijheid van de gebruiker en geeft aan dat de netwerken die kwetsbaar zijn, dat er geen beveiligde encryptie of veilige bescherming wachtwoord. Dit betekent dat in theorie is het mogelijk, de Android app, die is bedoeld om de veiligheid van de eigen draadloze toegang controleren om het te gebruiken om te infiltreren in buitenlandse draadloze netwerken. Echter, moet strikt worden nageleefd, dat het ongeoorloofd gebruik van andere draadloze netwerken is een strafbaar feit. Netwerkbeveiliging wordt gecontroleerd in een korte tijd Om de veiligheid van onze eigen netwerken om Wifi Unlocker Android controleren is op een uitstekende manier. Is zijn eigen netwerk is gemarkeerd, kunt u snel nachbesser op de juiste plaats en dus hen te beschermen tegen ongeautoriseerde toegang. Daarnaast kan de app kan ook helpen in het geval dat u het wachtwoord voor uw eigen netwerk vergeten of verloren te hebben.

map