browser Beveiliging

de Beveiliging browser Download koperen voorkomt diefstal in een vrij eenvoudige manier. De gratis Firefox-extensie beschermt webbrowser en zorgt voor meer veiligheid voor hun eigen online activiteiten.

Browser Beveiliging Download waarschuwt tegen dubieuze websites

De Firefox-plug-in browser beveiligingswaarschuwingen de gebruiker als dubieuze en verdachte websites proberen om persoonlijke gegevens te stelen, en blokkeert aanvallen vanuit het netwerk betrouwbaar. Met een toegang tot actuele en altijd uitbreidbaar phishing databases de meest gevaarlijke bedreigingen van online criminelen worden behandeld. Een e-mail bescherming voorkomt ook dat de omleiding naar phishing domeinen en malware sites. Handig is de Live Protection, die phishing en malware ontmaskerd.

Beveiliging browser Download

Replica's van echte webpagina's als gevaarlijke vallen

Deze real-time bescherming tijdens het surfen kan zo gemakkelijk worden gek en verschilt dankzij geavanceerde heuristische technologie tussen echte pagina's en de gedetailleerde website replica's. De Firefox-add-on automatisch waarschuwt tegen dubieuze websites en potenti├źle aanvallers, als je eenmaal de weg kwijt op een dergelijke replica van een site. Ze dienen cybercriminelen Meestal wordt daarvoor te gaan en de zogenaamde phishing naar wachtwoorden en toegangscodes tot de rekeningen plunderen. Het aantal bedreigingen op het internet wordt steeds groter. Daarom is het belangrijk om op de juiste wijze zorgen voor de beveiliging van de browser te downloaden voor de bescherming van haar eigen web browser, om diefstal te voorkomen en om de veiligheid van persoonlijke gegevens te waarborgen

Browser Beveiliging Download Phishing

Private gegevensbeveiliging met beveiliging van de browser

Online criminelen zijn voornamelijk gericht op de wachtwoorden van e-mailaccounts, bank toegang tot de gegevens en creditcardgegevens. Aangezien niemand uit deze gegevens zetten vrijwillig voor onbevoegden proberen ze trucs en verfijnde mazen als de reproducties van websites gerenommeerde bedrijven die te zien zijn of bankinstellingen. Dit soms openbaren zich alleen op basis van veranderde URLs. Wie kent niet deze zelfde priv├ęgegevens loopt niet in gevaar zoals gewoonlijk aan zijn bank of een gerenommeerde online winkel te communiceren herkennen, maar in de handen van fraudeurs die snel, duidelijk hun eigen bankrekeningen leeg of gebruik e-mailaccounts voor oneerlijke doeleinden.

Browser Beveiliging Download malware

Browser bescherming tegen bedreigende websites

De meeste webbrowsers bieden over phishing en malware lijsten al een fundamentele bescherming tegen bedreigende sites. Het probleem is vaak het gebrek aan tijdigheid van de inzendingen. Volgens de fabrikant, de browser heeft beveiliging plug-in hier in de leiding, omdat het kan verschillen in termen van algoritmen en een geavanceerde heuristische geldt voor gedetailleerde webpagina's in real time. De Live bescherming van de beveiliging van de browser Download herkent nieuwe dagelijkse twijfelachtige pagina's en leg ze op haar eigen zwarte lijst. Op de website van de fabrikant kan deze interessant overzicht van de nieuw ontdekte spam of phishing-berichten kunnen worden gezien. Wie op zoek is naar meer security tools gratis te downloaden, vindt u in onze uitgebreide software catalogus.

map