Zemana AntiLogger Gratis

Zemana AntiLogger Gratis voorkomt dat de toetsaanslagen worden gestolen door een keylogger. Hiervoor worden alle items gecodeerd diep in het hart van Windows.

Spyware gevecht met Zemana AntiLogger Download

Keylogger passeren Trojans & Co op uw pc en toetsaanslagen. Dit wordt gedaan in de hoop dat op een van de vele ingangen van een credit card nummer of een PIN-code kan worden aangeboord. AntiLogger Gratis komt op twee manieren daarvoor. Eerst worden alle ingangen maakt de gebruiker via het toetsenbord versleuteld doorgegeven in het systeem. Dit betekent dat wanneer tijden Keyboard gegevens daadwerkelijk moet gaan naar de buitenkant, ze nutteloos zijn voor buitenstaanders.

In de tweede plaats, analyseert de freeware schadelijke software proberen om toegang te krijgen tot de toetsaanslagen. Zemana AntiLogger Gratis vereist geen complexe configuratie en werkt onafhankelijk van de bijwerking-duty kwaadaardige code handtekeningen. Wie voert vaak gevoelige gegevens in een onveilige PC-omgeving, moet hier toegang. Verscheidene andere anti-spyware tools waarmee u downloaden software aanbod beschikbaar in onze uitgebreide bevrijden.

Zemana AntiLogger Download

map