met de Clone Partition downloaden snel kan worden en eenvoudig klonen individuele partities of hele schijven soortgelijke media. Hoewel de kleine freeware hulpprogramma biedt slechts een zeer Spartaans, minimalistisch oppervlakte, maar scoort met een eenvoudige en gebruiksvriendelijke bediening.

Clone Partition te downloaden voor gebruik op USB-sticks

Het klonen proces volledige schijven en afzonderlijke partities begint bij Clone partitie na een paar muisklikken. set eenvoudig de bron- en voor het kloneren en start de bevestiging van het klonen knop het proces. De freeware werkt zonder enige installatie, dus ook geschikt voor gebruik op draagbare media zoals USB-sticks.

Begin eventueel met beheerdersrechten

Beheerdersrechten nodig voor de start van de kleine freeware programma's. Ten eerste, de gebruiker kan kiezen of het programma moet worden aangeroepen met een Duits of Engels gebruikersinterface. Hij nog dan naar een disclaimer te bevestigen voordat het eigenlijke oppervlak wordt weergegeven en kan het klonen van partities of drives starten.

Clone Partition downloaden

Selectie van bron- en partitie op Clone

In de top van het venster, de gebruiker de gewenste bronstation. Alle harde schijven en printers zijn uitgerust met een stationsletter staan ​​hieronder vermeld en kan worden gebruikt. Dit geldt die kan worden ingesteld op de bodem van het venster op dezelfde wijze als het doelstation. Een klik op het klonen begint het eigenlijke kopiëren. Dit kan worden gestopt door op de knop Annuleren. Onder de knop alleen informatie over de fabrikant en het versienummer van de kleine freeware programma's kan worden gevonden.

Gegevens over de bestemming schijf wordt overschreven

In de huidige versie Clone partitie maakt het klonen van harde schijven en partities en bestanden. Daarnaast wordt er een bestand compressie nu toegevoegd. Geavanceerde instellingen of functies van de gebruiker moet blijven doen zonder. De gegevens op de doelschijf zal volledig overschreven en kunnen niet worden hersteld. daarom rekening mee: Het uitblijven van een verlies van gegevens goed te gebruiken op handen is.