wanneer Password Safe en Repository Personal Edition downloaden is het een handige oplossing voor het beheren van wachtwoorden en TAN-block. Zo zal de gebruiker nooit meer een wachtwoord vergeet of verraden door te schrijven.

Password Safe en Repository Personal Edition Download met een wachtwoord beveiligde database

Password Safe voert een met een wachtwoord beveiligde database van uw eigen referenties. Men hoeft slechts één hoofdwachtwoord te onthouden om directe toegang tot de geheime gegevens. Na de installatie, creëert de gebruiker een gebruikersnaam en wachtwoord, waarna Password Safe genereert de database waarin kan worden besparen zo veel records van naam, wachtwoord en vrij zijn geformatteerd reacties. De database wordt versleuteld met een hoofdwachtwoord.

De gebruiker kan kiezen of hij wil om de werkelijke wachtwoord te zien tijdens de weergave van de lijst met wachtwoorden of niet. Dus het wachtwoord kan het gewoon kopiëren naar het klembord en plakken in een toepassing zonder ooit het wachtwoord zelf onthullen. Het geïntegreerde en comfortabele TAN beheer biedt de mogelijkheid om het importeren van een OCR-scanner software. Een nauwgezet type TAN is een ding van het verleden. Een van de vele functies van Password Safe is de optie van een wachtwoord automatisch invoeren in een toegewezen programma zodra het wordt gelanceerd. Zelfs internetsites worden ondersteund.

Password Safe en Repository Personal Edition downloaden