De gratis Paragon Backup & Recovery Gratis Geavanceerde reservekopieën op Windows. De moderne gekopieerde backup Freeware niet alleen individuele bestanden of mappen, maar zorgt er ook complete partities of schijven, waaronder Windows &# 45; ook tijdens het gebruik. ofwel volledig of differentiële beveiligd, in een map, een recovery partitie of een beeldbestand voor VMWare of MS Virtual PC.

Data back-up met de Paragon Backup & Recovery 2014 Download

De Backup Freeware gepresenteerd vakkundig tijdens de installatie. de Paragon backup & Recovery downloaden Hoewel met de 400 MB heel Klotz heeft het, maar de versies voor 32- en 64-bit Windows aan boord en brengt ook de nodige voor de werking van Visual C ++ Runtime 10,0 hetzelfde moment. Voor gebruikers van Windows 2000 heeft ook de mogelijkheid voor een extra installatie van hotcore stuurprogramma beschikbaar is. Die nodig is om veilig te stellen Windows wordt uitgevoerd. Wie kan doen zonder Dit soort goodies, hier is een andere gratis back-up software downloads met minder functies, maar ook kleinere bestandsgrootte. Na het voltooien van de installatie, zijn er twee verschillende toepassingen Paragon biedt het menu Start. In aanvulling op de data backup freeware zelfs de Recovery Media Builder aangetrokken tot Maak een bootable USB-sticks of zilverstukken. Optioneel rescue schijven worden gemaakt op basis van Windows PE of Linux (OER in versies voor EFI BIOS). Maak het gaat om back-up verschillende varianten klaar om op de zeer modern gehouden Start Center in Metro look. optioneel gemaakt Paragon backup & Recovery Gratis data backup in een map op een aparte partitie, of als een afbeelding om in een virtualisatie software omvatten.

Paragon Backup & amp; Recovery downloaden

De meest gebruikte optie is waarschijnlijk om het creëren van een "traditionele back" zijn. Hiervoor start u de uitgebreide oppervlakte van Backup & Recovery. De essentiële bevat meer knoppen dan de software-functies. Dit komt omdat het hetzelfde oppervlak wordt gebruikt, zoals in de betaalde Pro-versie van de back-up Paragon & Recovery downloaden en natuurlijk dient ook voor reclamedoeleinden een beetje.

Paragon Backup & amp; Recovery Download Geavanceerde Interface

We hebben gewoon geen grijs knoppen negeren en kiezen voor een back-up te verzekeren van de partitie of schijf te drukken. Dit opent de stap-voor-stap wizard die zelfs beginners bevoegde door de oprichting van de back-up stuurt. Ten eerste, de gegevens moeten worden opgeslagen worden geselecteerd die ofwel volledige schijven of afzonderlijke partities bevatten die zijn opgeslagen, met inbegrip van de boot informatie in de back-up zijn. worden ondersteund Back-ups van alle gangbare bestandssysteemindelingen zoals FAT, NTFS, HPFS, HFS + en al EXT varianten. Om geavanceerde opties in te stellen, activeert u het selectievakje backup instellingen aan de onderkant. Hier zijn acties zoals compressie en partitioneren van de back-up van bestanden in meerdere bestanden en het blokkeren van bepaalde bestandstypen door filter klaar. Vooraf gedefinieerde bent hier als filters voor voorkomende vormen van e-containers en uitvoerbare bestanden die eenvoudig kunnen activeren verzameld met een klik. Maar zelfs met hun eigen filters om bepaalde bestandstypen uit, bijvoorbeeld, om ruimte te besparen, of omdat u de gegevens van het e-mailprogramma afzonderlijk op te slaan uit te sluiten. kan de ruimte en de mogelijkheid om reeds beveiligde archief gegevens van de huidige back-up uit te sluiten, zodat bestanden op te slaan van de vorige back-ups zal niet opnieuw worden opgeslagen. Daarnaast is het accent hier om een ​​wachtwoord aan te vragen voor de restauratie, en stelt de PC na het werk om automatisch te slapen.

Paragon Backup & amp; Recovery Download Backup-instellingen

Stap 2 sets het doel ervoor te zorgen dat de lokale opslagapparaten, externe harde schijven, netwerkstations of schijven van CD naar DVD en Blu-ray te zijn. Is hier voldoende ruimte beschikbaar is, kan het ofwel direct, of de uitvoering van de back-up is gepland in de back-up scheduler. Alle activiteiten die door Assistant Paragon Backup & Recovery 2014 gratis worden eerst ingebracht in een takenlijst. Om het allemaal verzameld draaien, nog een klik Run linksboven is noodzakelijk.

Maak een differentiële back-up

Na de eerste volledige back-up is gemaakt, verdere veranderingen op een schijf kan zowat differentiële back-up worden opgeslagen. Op deze manier zet back-up & Herstel in 2014 alleen de gewijzigde bestanden weer als een uitbreiding van een bestaande back-up uit. Voor dit doel is er een aparte differentiële back-knop die zijn eigen tovenaar wordt geopend. Er, de back-up bij te werken wordt geselecteerd, worden de verdere stappen zijn grotendeels gebaseerd op de creatie van een normale back-up zoals hierboven beschreven.

Paragon Backup & amp; Recovery Download diferentielle backup

Individuele bestanden veilig met back-up&Recovery;

Het kopiëren van afzonderlijke bestanden is een beetje verscholen in het menu Bestand in het kader van de wizard menu-item File Transfer. De gekopieerde ofwel afzonderlijke bestanden van A naar B, die taak kan worden gepland als een getimede back-up. Of - en dit is een zeer delicate kwestie - bestanden worden gekopieerd naar en van een eerder gemaakte archief drive. Op deze manier, gerichte en eenvoudig kan teruggevonden bestanden van back-ups, of er nieuwe worden toegevoegd.

Maak Afbeelding: zekering in de virtuele container

In aanvulling op de conventionele data backup gedomineerd Paragon Backup & Recovery Gratis Geavanceerde ook de oprichting van beeldbestanden die pc kan worden geïntegreerd met inbegrip van de virtualisatiesoftware VMWare en Microsoft Virtual. De creatie afbeelding is grotendeels gebaseerd op de hierboven beschreven toepassing van een back-up, maar het creëren van beelden voor VMWare of Windows Virtual PC zorgt voor systeemverdelingen zin. Dit zal de twee virtualisatie-inrichting kan een gesimuleerd systeem te draaien, datapartities in deze indeling dienovereenkomstig weinig zin. Een beetje anders is bij het maken van Paragon virtuele harde schijven in de PVHD formaat. PVHD belooft een zeer hoge flexibiliteit en snelle uitvoering in gegevensuitwisseling en synchronisatie. Bovendien is de hoeveelheid data bij de opslag van files in virtuele containers Paragon aanzienlijk verminderd.

Het creëren van een herstelpartitie

Een andere fijne optie is om back-up containers te maken. Hier Paragon Backup sets & Herstel Bevrijd een aparte partitie op de harde schijf die de back-up bevat. Met de boot manager vervolgens te herstellen van de back-upgegevens kan worden gestart indien nodig. Dat hielp niet, maar in het geval van hardware falen van de harde schijf, maar is in een Windows-fout een nuttig en vrij zonder stress affaire. zelfs wanneer Maak een recovery-partitie natuurlijk een wizard.

Paragon Backup & amp; Recovery Download Recoverypartitie

Echt uitgebreide gegevensbescherming met flexibele opties voor niets De tijd dat een back-up freeware alleen bestanden van A is verschoven naar B, zijn duidelijk met de gegevens veilig uit het huis van Paragon voorbij. De behandeling is relatief goed te behandelen blijven, ondanks de grote functie aanbod, dat is natuurlijk, niet in het minst op de beginner-vriendelijke stap-voor-stap wizard. Maar in ieder actie vragen ooit zou ontstaan, is overigens al zeer gedetailleerd Duitstalige PDF handleiding terzijde, de back-up & Recovery downloaden inbegrepen. Bovendien, heel wat zijn mooie harde schijf partitionering & Co. aan boord. Al met al is er om de software eigenlijk slechts de relatief grote programma te downloaden om over te klagen. Editor van de reiziger: Niet verplicht download.

Beperkingen van Paragon Backup & Recovery Gratis

Gratis gebruik voor privé-gebruik.