Geavanceerde Backup Manager

de Geavanceerde Backup Manager Download aangemaakt gratis back-ups van welke aard dan ook, het is de beveiliging van gegevens en mappen, instellingen, schijven of een volledig beeld van een harde schijf.

Geavanceerde Backup Manager te downloaden voor elke back-up media

De freeware automatisch kan over al het werk nemen, of kan de gebruiker backups handmatig starten vrijheid. Geavanceerd Backup Manager ondersteunt zowel lokale en externe harde schijven en USB flash drives en netwerk-storage als een back-up medium. Tal van extra instellingen, zoals encryptie van back-up bestanden en compressie zijn beschikbaar.

Geavanceerde Backup Manager DownloadBack-ups van schijven en bestanden die zijn gemaakt met de Advanced Backup Manager Download

Makkelijk te gebruiken interface

Bij de ontwikkeling van Advanced Backup Manager, hebben de programmeurs op een eenvoudig te gebruiken interface waarde te zetten. Maakt gebruik van een eenvoudige wizard die de gebruiker begeleidt bij het maken van een nieuwe backup baan, misschien minder technisch onderlegde gebruikers zelfs bestemming snel te bereiken. Diverse andere back-up tools voor het gratis te downloaden software aanbod beschikbaar in onze uitgebreid.

Beoordeling van de redactie

Editor's geavanceerde Backup Manager Download Rating

map