Passta – het password manager

de Passta - het wachtwoord manager downloaden zorgt ervoor dat gebruikers niet houden van hun toegang tot de gegevens te verliezen op het internet. Het wachtwoord manager en wachtwoord veilig veilig Alle wachtwoorden zijn eigenaar in een gecodeerde database en synchroniseert ze met mobiele apps voor smartphones of tablets.

Passta - het wachtwoord manager downloaden zo slim Password Safe

Passta beheert niet alleen de referenties, wachtwoorden en Pins veilig en comfortabel, maar ook bespaart een hoop tijd en te typen. De shareware biedt de gebruiker met sneltoetsen beschikbaar te nemen, bijvoorbeeld, opende net in de webbrowser homepage in een nieuw record. Een wachtwoord generator is ook aan boord. Dit kan worden gebruikt om in het bijzonder sterke wachtwoorden te genereren, die naast letters en cijfers en speciale tekens.

Passta - het wachtwoord manager downloadenPassta - het wachtwoord manager downloaden attente Password Safe (Foto: ASCOMP software)

Zoals je je kunt herinneren login-gegevens, wachtwoorden en pinnen?

Deze kwestie is waarschijnlijk elke gebruiker worden verzameld meer en meer toegang, wachtwoorden en pennen, en omdat je weet, moet komen met een ander wachtwoord voor elke account, om veiligheidsredenen, wordt het binnenkort onmogelijk zijn om alle wachtwoorden zonder hulpmiddelen te onthouden. Om de zaken nog erger te maken, dat sterke wachtwoorden niet de naam van het huisdier of de eigen woonplaats te dragen, maar moet bestaan ​​uit een combinatie van letters, cijfers en speciale tekens. Daarom hebben veel gebruikers toegang krijgen tot de notitie in een bestand op een stuk papier op het bureau. is veel veiliger, omdat zelfs het gebruik van een goede Zugangsdaten- en wachtwoord management Passta.

Alleen behoefte aan een enkele master wachtwoord!

Met de Passta - het wachtwoord manager downloaden alle gegevens centraal worden opgeslagen onder een enkele interface, en beheert. Daarom moet de gebruiker voortaan alleen maar denken aan één wachtwoord: wachtwoord van de gebruiker om in te loggen Passta. Alleen wanneer de gebruiker belt in het programma, de gegevens zichtbaar en kan ook specifiek zoeken.

Passta - het password manager downloaden Password Safemaken de toegang en bewerken (Foto: ASCOMP software)

Veilig versleutelt data met 256-bit AES-algoritme.

Voor de veiligheid volgens de leverancier is gewaarborgd: De slimme Password Safe wordt automatisch versleuteld met 256-bit AES, zodat onbevoegden het niet kunnen zien, het wachtwoord database slaat wachtwoorden, toegang tot gegevens en pinnen van alle soorten, ongeacht of het is een combinatie van gebruikersnaam en wachtwoord of zijn afzonderlijke, onafhankelijke wachtwoorden. Ook, pennen of numerieke codes en licentiesleutels voor de registratie van de programma's neemt Passta blij om dat te krijgen dat ze niet kunnen worden vergeten.

Passta met extra Android en iOS-app op de weg

Erg handig is de mogelijkheid om automatisch te gaan met zelf gekozen toetscombinaties op bepaalde websites hun eigen gebruikersnaam en wachtwoord in een inschrijfformulier. Een Android en een iOS-app zijn ook beschikbaar. aan de database met smartphone of tablet en ook op de weg gemakkelijke toegang tot het wachtwoord kluis, bijvoorbeeld wanneer je plotseling niet de PIN-code van de pinpas te onthouden bij een geldautomaat te synchroniseren.

Passta - het wachtwoord manager downloaden synchronisatieDatabase van de smartphone of tablet om te synchroniseren (Foto: ASCOMP software)

geloofsbrieven en afdrukken Export

Gebruikers kunnen Passta u ook op een USB-stick om de wachtwoorden op andere pc's. De gegevens kunnen ook exporteren in XML-formaat en de lijsten, extern bewerkt en opnieuw worden ingevoerd af te drukken.

map