de sleutelkluis downloaden biedt haar gebruikers gratis organisable virtuele kluisjes om wachtwoorden en vergelijkbare toegang voor gebruik op te slaan. De shareware slaat wachtwoorden lokaal op de computer of opgeslagen in een geheugen van de cloud provider.

SLEUTELKLUIS Download: Password Manager met Cloud Connection

om wachtwoorden op te slaan in de cloud, vooral als de sleutelkluis Download wordt gebruikt op meerdere machines wordt aanbevolen. In dit geval kan de toegang worden geautomatiseerd met tussenpozen van 30 seconden tot tien minuten te synchroniseren, die altijd door alle aangesloten PC's toegankelijk op dezelfde database.

Gegevens import en export ook via USB-opslagapparaten

Wie kent geen vertrouwen in de data cloud zo goed over de manier waarop de tribunes bij sleutelkluis openen een alternatieve manier om opgeslagen wachtwoorden te vervoeren. Met het exporteren zet u uw kluis gekozen wachtwoord als op een USB-stick en deze kunt importeren op een andere computer gewoon in de daar geïnstalleerde versie van het wachtwoord management.

Invoer wachtwoord kluis in XML-formaat

Als het gaat om eerder opgeslagen referenties te importeren naar sleutelkluis toont eerlijk gezegd. Dus de shareware leest niet alleen de gegevens van zijn voorganger uit dezelfde software huis SECUSTAR, één. Ook opgeslagen wachtwoorden van andere kluizen wachtwoord kan worden geopend, als die beschikbaar zijn in XML-bestandsformaat. Onze software directory, overigens, biedt tal van dergelijke password manager om te downloaden.

store veilig wachtwoord met 256-bit AES-encryptie

Zo is de inhoud van de digitale sleutel boards niet voor de ogen van iedereen in de virtuele compartimenten sleutelkluis hen beschermt met een door de gebruiker gekozen wachtwoord. Dit is apart in te stellen voor elke nieuwe kluis, een Master Password Manager afziet van het wachtwoord. Voor aanvullende wachtwoordbeveiliging 256-bit AES-encryptie zorgt ervoor dat het moeilijker om toegang door onbevoegden. het probleem van de beveiliging van gegevens wordt aangevuld met automatische back-ups, in het geval van een crash en kan worden hersteld.

sleutelkluis downloaden

Sla de wachtwoorden als zodanig vereenvoudigde sleutelkluis door verschillende categorieën waarvan de naam kan vrij worden gekozen door de gebruiker volgens zijn behoeften, en aldus bijdragen tot het bijzonder wanneer veel wachtwoorden overzicht. De toegang tot online bankieren kan worden gescheiden voor verschillende sociale netwerken, message boards en andere online diensten zo schoon van hen. Ook kan de categorieën later nog steeds in slagen, dat soort, of met betrekking tot het belang ervan om ze te verwijderen als ze niet nodig zijn in de loop van het gebruik.

Password Generator maakt willekeurige wachtwoorden

De gegevens voor het opslaan van wachtwoorden bieden de gebruiker ruimte voor alle relevante informatie. Deze omvatten de naam en de gebruikersnaam alsmede bijbehorende webadressen en natuurlijk het wachtwoord zelf. Legt u de toegang tot een volledig nieuwe account, de ingebouwde wachtwoord generator blijkt bruikbaar te zijn. Deze gegenereerd op basis van een verscheidenheid van door de gebruiker gedefinieerde parameters willekeurige wachtwoorden en helpt die algemeen als hoog veiligheidsrisico voor het herhaald gebruik van dezelfde login combinatie voorkomen.

1-klik op Inloggen vereenvoudigt applicatie

Tenslotte SLEUTELKLUIS gefaciliteerd via 1-click Login om in te loggen om de gemaakte online diensten. In plaats van vervelende tijd Copy&Plak de toegang met een wachtwoord administratie van de aanvraag met slechts één klik van het programma. Zo presenteert de Password Manager rondom hedendaagse, dankzij cloud-interface, compatibiliteit en AES-encryptie vooral in technische termen. Maar maakt ook visueel het toetsenbord met zijn overzichtelijke en gemakkelijke interface en de duidelijke begeleiding van de gebruiker een goed figuur. Slechts een klein nadeel aan het programma voor de ontbrekende optie is een om de tijdsinterval voor de cloud synchroniseren handmatig aan te passen. Dit is echter een vrijwel te verwaarlozen waarde tekortkoming en verlaat de sleutelkluis volwassen Download een aanbeveling.

Beperkingen van sleutelkluis

De proef opgenomen maximaal 30 inzendingen en vereist registratie bij de fabrikant.