de kudde te beschermen downloaden beschermen met de hulp van 68 virusscanners tegen malware van allerlei aard. De freeware grijpt uitsluitend op de zogenaamde cloud scanner, dus online services, rug.

kudde te beschermen download: Geconcentreerde macht 68 virusscanners

Dit heeft het grote voordeel dat de individuele virus scanner hoeft niet op uw systeem geïnstalleerd te zijn. Onder andere kudde te beschermen ondersteunt online virusjagers van gerenommeerde fabrikanten zoals AVG, Kaspersky, Avira en BitDefender. De freeware is gebaseerd op de "Maakt de kudde", Gebeurt het vaak bekend dat sommige anti-virus programma's een bedreiging te passeren kan worden en anderen dit te herkennen. Het idee achter het programma: 68 virusscanners samen kan nauwelijks verkeerd zijn en vind betrouwbaar virussen, wormen, Trojaanse paarden en andere kwaadaardige software in het systeem.

In kudde te beschermen is een zeer interessant project dat paren de geconcentreerde kracht en de wijsheid van 68 virusscanners uit de wolk naar computer te controleren op malware. Niet bij de freeware moet worden opgevat als een actief anti-virus programma, maar alleen als een tweede verdedigingslinie tegen internetbedreigingen. Wat heb reeds geïnstalleerde antivirussoftware ontsnapt, online diensten zijn te ontmaskeren. Maar geen paniek: Niet altijd een vermeend Fund betekent echt een bedreiging. Als gevolg van de procedure, het gaat natuurlijk om misrekeningen. Naast de traditionele malware kudde te beschermen rapporten ook onschadelijk adware en beveelt frequent aan het Fonds te negeren. Dit wordt gewogen door de Freeware in de eerste plaats aan de geloofwaardigheid van de cloud scanner en de andere op het aantal gerapporteerde bedreigingen.

kudde te beschermen downloaden