DriveClone Gratis

de DriveClone Download klonen afzonderlijke partities en hele harde schijven. De freeware voert een volledige back-up van uw eigen systeem, zodat hulpdiensten toegang tot de verloren bestanden is snel en ongecompliceerd.

Vast met de DriveClone Download schijven of partities

DriveClone gedaan op één-op-één kopie van schotten van elke maat en ondersteunt SSD. Alle gegevens kunnen worden opgeslagen met de freeware in een gecomprimeerd archief en een back-up op cd of dvd. Voor noodgevallen en na het verlies van gegevens is DriveClone het complete systeem herstelt. De back-up kan dan worden hersteld op een andere computer met een andere hardware configuratie.

DriveClone is een interessante back-upoplossing die vrijkomt in de niet-commerciële versie voor een privé-gebruik. In de freeware versie een aantal functies worden vergeleken met de betaalde shareware versie, echter niet inbegrepen, onder andere, een back-up van eerdere versies van bestanden en een incrementele Datenkloning.

Beperkingen van DriveClone NC

De gratis versie is alleen vrijgegeven voor louter privé-gebruik. De vergoeding op basis van shareware versies bieden geavanceerde functies.

map