NoScript voor Chrome

Beveiliging Technisch gezien is er ook de Google-browser standaardinstellingen die risico's. Deze omvatten, bijvoorbeeld, JavaScript, Java-applets, Adobe Flash en Microsoft Silverlight. Met de gratis add-on NoScript Chrome kan je beschermen jezelf zoveel mogelijk vanaf het.

NoScript Chrome schakelt dynamische webcontent

Wie wil veiliger te surfen, kan de software worden gedownload in onze download pagina. De NoScript Chrome downloaden gebeurt gratis en in een paar seconden. Na de installatie, scripting talen zoals Java, JavaScript, Flash en Silverlight-animaties en andere dynamische webcontent zijn standaard uitgeschakeld. Het is echter de moeite waard in sommige gevallen een beetje dieper ingaan op de instelmogelijkheden, want er zijn scripts op websites zo nu en dan die nodig zijn om volledig gebruik te maken van de respectieve zijden te maken. Dit is het geval met vele online bankieren sites.

NoScript Chrome

Maak een positieve lijst van vertrouwde sites

De werking van NoScript Chrome is standaard vrijwel alleen uit de hand. Alles wat men moet doen: het downloaden van de add-on met een paar muisklikken en activeren. Alleen als je wilt om uitzonderingen te definiëren - bijvoorbeeld voor online bankieren van een computer thuis - is het noodzakelijk om deze uitzonderingen te nemen in een zogenaamde positieve lijst. De nummers op de lijst met sites voortaan niet langer geblokkeerd.

NoScript whitelist Chrome

Script Blocker ook beschikbaar voor andere browsers

De NoScript-programma is niet alleen beschikbaar voor Google Chrome. De originele versie werd geschreven door de ontwikkelaar Giorgio Maone voor Mozialla Firefox. maar de uitbreiding kan ook worden geïntegreerd in de Mozilla Suite, Firefox en Flock. De software is nagenoeg naar de navigatiebalk installatie als symbool en geblokkeerd vandaar de potentiële veiligheidsrisico's. Bovendien is de add-on goed onderhouden door de gemeenschap en de ontwikkelaars. Door regelmatige updates kwetsbaarheden binnen de kortst mogelijke tijd zal worden gesloten.

NoScript Chrome Eintellungen

De ideale add-on voor de veiligheid-bewuste Chrome-gebruikers Achter de gevel van kleurrijke knipperende animaties cybercriminelen allerlei schade kan aanrichten. Wie wil er van meet af aan, is goed bereikbaar met NoScript Chrome uit te sluiten. De add-on is snel te installeren en eenvoudig te gebruiken, vergelijkbaar met andere beveiligingsprogramma's beschikbaar om te downloaden. SZuverlässig het blokkeert alle scripts en actieve web content die een veiligheidsrisico vormen, zoals JavaScript of Adobe Flash standaard. Maar zelfs gebruikers die om hun bankzaken doen vanuit huis met een paar stappen op de bestemming en kan in een witte lijst met vertrouwde websites in een mum van tijd in te voeren. Nog eenvoudiger, maar het zou zijn als u de pagina die u zojuist heeft bezocht kon nemen, met een muisklik op de positieve lijst door gebrek.

map