Ghost voor Chat

met de Ghost voor chat Download zijn gemakkelijk te verbergen en schakel de leesbevestiging Laatst online tijd stempel en de online status.

Chats en Messenger zijn comfortabel om te verblijven met God en de wereld met informatie - en volledig vrij in veel gevallen. Echter, net als bijna elke medaille een tweede plaats: Facebook Messenger, WhatsApp & Co. verleiden altijd de zwakke knieƫn weer bravourestukken die moeilijk te stalking herinneren: Waarom was je 's nachts nog steeds online? Waarom antwoord je niet, ook al heb je mijn boodschap nog niet hebt gelezen? - vragen die zeker reeds aan een verscheidenheid van gebruikers grijper. Wie een dergelijke - in figuurlijke en toch meer dan opvallende zin - wil pijnlijke ondervragingen, dankzij een plugin die kans te voorkomen. Ghost voor chat werkt in combinatie met Facebook en Google Chrome.

Ghost voor chat DownloadThe Ghost voor chat Download verpricht eenvoudige bescherming van de privacy op Facebook. Afbeelding: Ghost voor chat.

Ghost voor chat Download: Privacy op Facebook

Door te klikken op Ghost voor chat te downloaden Gebruiker toegang tot de website van de provider waar de plugin kan worden toegevoegd met een paar klikken op Google Chrome. op de taakbalk, een kleine geest die leidt tot de slimme menu Extra verschijnt in de terminal. Hier kunnen gebruikers instellen met behulp van sliders als ze hun laatste online tijdstempel, en hun online status onzichtbaar te maken of wilt u de leesbevestiging uitschakelen. Het werkt binnen enkele seconden en de instellingen kunnen te allen tijde worden gewijzigd door te klikken. Echter: De tool is niet gratis. Na een gratis proefperiode, kunnen geneigd gebruikers kiezen tussen een maand- of jaarabonnement. De kosten doet om 1,99 USD (ongeveer 1, 80 euro) per maand of 19,99 USD (ongeveer 18 euro) per jaar.

online status handmatig uitschakelen

Wie kiest voor de Ghost voor chat te downloaden naar een betaald abonnement, maar kan haar online status rechtstreeks verborgen in de Facebook-instellingen. Hiervoor moet het chat alleen worden geopend en de kleine tandwielpictogram rechtsboven achteraf te selecteren. Nu is de Geavanceerde chat-instellingen moeten worden genoemd en een bijpassende optie worden geselecteerd. U kunt kiezen uit:

  1. Chatten alleen bepaalde vrienden uit te schakelen ...
  2. Chat uitschakelen voor alle vrienden, behalve ...
  3. Chat uitschakelen voor alle vrienden

Hier kunnen afzonderlijk worden ingesteld, die kunnen zien of u online bent of niet. Het nieuws van de personen voor wie het gesprek is uitgeschakeld, simpelweg uw inbox bereiken en kan later worden gelezen. De video legt weer stap voor stap hoe om gebruikers te gaan tot:

map