360 Beveiliging Android

de app 360 Beveiliging Android deel van meest gebruikte optimalisatie en security tool in de wereld. De all-in-one oplossing combineert uitgebreide data cleansing, boosters, anti-virus scanning, energie te besparen en de beveiliging van gegevens en bescherming tegen diefstal in een applicatie. Wie wil sneller, effectief en veilig smartphone maken zonder veel inspanning, moet deze app absoluut te krijgen op zijn mobiele telefoon.

360 Beveiliging Android

360 Beveiliging Android: De gebruiksvriendelijke all-in-one oplossing

Met het instrument van Qihu gebruikers krijgen een easy-to-use all-round oplossing voor een snelle en veilige smartphone. De award-winnende applicatie is gratis beschikbaar en biedt de volgende functies:

Snelle data cleansing

360 Beveiliging Android bevrijd in een mum van tijd de smartphone van afval. Door te klikken op de overblijfselen van geïnstalleerde toepassingen, verlopen en nutteloze APK kan worden verwijderd en ruimte voor nieuwe foto's of de programma's zo snel gemaakt.

delen met het geheugen Memory Booster

Om de prestaties van smartphones te optimaliseren, een klik is voldoende om te stimuleren. Alle onnodige achtergrond processen worden beëindigd en de programma's die momenteel in gebruik is in staat snel en zonder conflict worden uitgevoerd.

Controleer de smartphone op virussen

Om ervoor te zorgen dat de Android vrij is van malware, waaronder 360 Beveiliging Android een bekroond virusscanner. Het bedrijf schat de tool zal 99,7 procent van kwaadaardige software detecteert en verwijdert deze uit het apparaat.

Intelligente energiebesparende modus

levensduur van de batterij is een aanvaardbaar bericht naar smartphones. Met de intelligente energiebesparende modus, worden alle functies zodanig gesmoord, zelfs met een bijna lege batterij, de batterij nog voldoende is voor noodgevallen.

gegevensbeveiliging & diefstalbeveiliging

Steeds meer gebruikers gebruiken hun smartphone als een mobiel kantoor. Des te meer reden dan, om alle bestanden te beschermen tegen toegang door onbevoegden. Met de 360 ​​Beveiliging App toepassingen, SMS, foto's worden beschermd albums of privé-documenten niet te vallen in de verkeerde handen valt.Zelfs met het verlies of de diefstal van de mobiele telefoon 360 Veiligheid app biedt snelle verlichting: Alle gegevens kunnen worden uitgeschakeld via de website en het apparaat zelf kan worden geplaatst met een beetje geluk.

Smart task manager

Na verloop van tijd te verzamelen over de telefoon talloze apps, data, en gereedschappen hebben de gebruiker uiteindelijk geïnstalleerd of opgeslagen. Met de intuïtieve gemeenschappelijke Application Manager is zo'n app en inactieve leden kunnen snel te identificeren en te verwijderen of te verplaatsen naar de SD-kaart.

Blok gesprekken en sms

Degenen die willen om zich te beschermen tegen impopulaire berichten of oproepen, kun je ze blokkeren met intelligente filters.

het gebruik en de firewall gegevens

Wie wil weten hoeveel datavolume verbruikt wanneer vondsten gedetailleerde statistieken op het LCD. Zo data eters kunnen snel te lokaliseren en optimaliseren van de consumptie. Een firewall beschermt de telefoon verder.

map