Al mijn wachtwoorden (AMP) slaat gevoelige toegangsgegevens in een met een wachtwoord beveiligd bestand. De freeware voorkomt dat de gebruiker met ingang van verlies of diefstal van gebruikersnamen en andere informatie.

Al mijn wachtwoorden downloaden: datasafe toegang

De wachtwoorden en de toegang tot de gegevens van de kluis in vrij definieerbare categorieën en dus gegevens helpen bij te houden met veel verschillende wachtwoorden. Al mijn wachtwoorden (AMP) codeert zijn bestanden met zes verschillende encryptie-methoden. RC2, RC5, RC6, Blowfish, of TwoFish CAST128 beschikbaar voor de gebruiker voor de selectie. De beheerder begint ook vanaf USB-sticks, die zijn toegankelijkheid onderweg altijd bij de hand heeft.

Al mijn wachtwoorden Download

Het aangaan van de webformulieren wordt gedaan met al mijn wachtwoorden (AMP) drag&Drop, kopiëren en plakken, of door het toetsenbord commando's. Praktisch: De fill-in Wizard kunnen worden opgeleid, zodat het neemt de velden automatisch in te vullen. Ook maakt het mogelijk sterke encryptie om het wachtwoord bestand op webpagina's of servers, waardoor de mobiliteit van de gegevens verder vergroot parkeren. Onder de naam van al mijn wachtwoorden (AMP) voor U3-sticks, een speciale versie voor U3 schijf te downloaden.

Beoordeling van de redactie

Al mijn wachtwoorden (AMP) Download Editor's Rating