als de Google Play Store "verbinding" aangeeft dat er zijn verschillende manieren om op te lossen. Probeer nu onze oplossingen!

De Google Play Store te downloaden is gratis en vooraf geïnstalleerd op veel apparaten in de fabriek. Voor Android-gebruikers, het is het aanspreekpunt als het gaat om apps, films, muziek, games en boeken. Mocht dit echter tijden niet werken, wat heel vervelend kan zijn. In het geval dat de Google Play Store geeft "geen verbinding", kan de fout vaak op te lossen snel. We tonen verschillende benaderingen die de winkel weer up and running moet brengen.

Hulp als de Google Play Store is niet aangesloten

Zelfs als de Play Store komt uit het huis van Google, deze net als andere toepassingen is niet immuun voor fouten. Echter, zoals zal ook een update krijgen zonder de werking van de winkels alle apps, hulp moet snel worden gevonden. Vooral omdat de Bladeren verdwijnt voor nieuwe toepassingen en games - en veel plezier factor. Wat klinkt op het eerste na een groot probleem, maar kan relatief eenvoudig worden verholpen. De volgende tips zal laten zien wat geen verbinding met foutmelding doen in de Google Play Store. Google Play Store koppeling

Tip 1: de controle van de basisfuncties

Allereerst moet de gebruiker zeer eenvoudige dingen te controleren. Ten eerste moet hij nagaan of de internetverbinding is misschien gewoon echt niet bestaat. Voor deze, maar een keer opent u de mobiele browser en open een pagina. naar de pagina correct wordt geladen, ga je naar de volgende stap. Vaak helpt het om de smartphone gewoon keer opnieuw beginnen. de Play Store nog steeds niet werkt, moet worden doorgegeven aan de volgende benaderingen.

Tip 2: Clear cache, wissen van gegevens & updates verwijderen

In veel gevallen is deze aanpak leidt tot succes omdat er zo veel tijdelijke gegevens worden verwijderd. De gebruiker is in het kader van dit instrument instellingen om de toepassingen of apps. Er is de Play Store, waarin de cache commando nu loopt leeg. Geeft de app dan nog steeds "geen verbinding" te zijn, kunt u nu op verwijderen, selecteert u de gegevens in hetzelfde venster. Met dit commando, de winkel is teruggezet tot op zekere hoogte. Was dat niet lukt, misschien wel de laatste update heeft een fout veroorzaakt. Dus het moet worden verwijderd. Dit kan ook onder de app-instellingen worden uitgevoerd. Google Play Store koppeling app-instellingen Lijkt nog steeds de Google Play Store Geen verbinding bericht op, legen, verwijderen en verwijderen van gegevens in de cache en updates kunnen ook onder Instellingen &# 45; -> Apps in Google Play services worden gemaakt.

Inschakelen Tip 3. download manager

Het probleem kan ook voortvloeien uit de download manager, die per ongeluk kan worden is uitgeschakeld. Om het te activeren, de gebruiker weer in de apps van het apparaat. Het is relatief ver boven opgesomd en kan worden geactiveerd met een enkele klik. Google Play Store koppeling DL Manager

Tip 4: Verwijder de Google-account

Een andere benadering, die voor een korte tijd om Google-account dat u de Play Store gebruiken verwijderen. Hiervoor moet de gebruiker de instellingen te openen &# 45; -> rekeningen &# 45; -> Google. Het actief zijn in de Play Store-account wordt geklikt en het menu (meestal boven rechts) weg. de smartphone zal worden hernieuwd en het account opnieuw toegevoegd. Hiervoor accounts toe te voegen gewoon onder de Google-account. Google Play Store koppeling Verwijder account

Tip 5: Apparaat resetten

Zijn alle eerdere benaderingen gefaald, is er de mogelijkheid om de smartphone te resetten. Maar eerst moet de gebruiker een back-up van alle gegevens. Resetten dan onder Instellingen &# 45; -> beveiligen & terugkeer &# 45; -> implementeren Factory data reset. Reset met de bevestiging telefoon, is de inrichting gebracht nulpunt. Daarna, importeert u de back-up. Onder bepaalde omstandigheden kan de Google Play Store moet worden hersteld.