Google Play Store werkt niet meer - dat is te doen

Google Play Store werkt niet meer – dat is te doen

probleem: Google Play Store werkt niet meer – zodat er geen app-downloads & Updates. Hier zijn enkele tips die kunnen helpen. fix vast te stellen nu! Als de Play Store herumzickt op de smartphone, voortdurend crasht of weigert om apps te downloaden, dat is behoorlijk vervelend. Een verschuiving naar de Google Play Store downloaden in de webbrowser zou kunnen helpen – tenminste als je gewoon wilt gewoon bladeren. Maar een vervanging is niet natuurlijk. In de volgende verschillende tips worden gegeven om de app weer op gang te brengen.

Google Play Store werkt niet – er geen apps, geen updates

doen de apps nu en dan problemen is vervelend – de Play Store, echter, zelfs meer dan anderen. Als de Google Play Store niet werkt, zal apps niet regelmatig updates te ontvangen en zoeken naar nieuwe games en applicaties is er ook. De volgende lijst met tips en trucs moeten helpen bij het opzetten van de winkel weer. Google Play Store werkt niet

Oplossingen voor problemen met de Google Play Store

De Google Play Store niet meer werkt? Raak niet in paniek. We hebben samen een aantal oplossingen die de markt weer functioneel te maken te zetten. restart Als het niet toch al geprobeerd: Een herstart van de smartphone is altijd de eerste aanbeveling. Soms is de toepassing bij het opstarten is net geslapen of hik. Google Play Store-cache werkt niet cache wissen Vaak is ook de cache dat er te veel tijdelijke bestanden is gepasseerd, is verantwoordelijk voor de fout. Om te legen, is te vinden onder het gedeelte Instellingen Apps of Applicaties beheren. Daar selecteert u de Google Play Store en tik op Clear Cache. Store Reset door Gegevens wissen Is dat niet werkt, is er een soortgelijke variant. Selecteer eerst weer onder apps in de Google Play Store, zal hetzelfde scherm verschijnen. Hier, raakt u deze tijd om gegevens te verwijderen. Zo wordt de winkel terug te zetten naar de installatie staat. Google Play Store werkt niet-verwijderen van gegevens Updates verwijderen de winkel Wanneer de markt is niet geheel te worden gereset, waaronder de volgende truc kan helpen. De gebruiker gaat terug naar hetzelfde venster, maar nu klikt u op Updates verwijderen. Om de app is dus nog maar één stap teruggezet – bijna aan de staat voor de laatste update. Wis de cache van Google betaaldiensten Als hij niet werkt, zelfs na de eerste vier oplossingen van de Google Play Store, probeert u één instantie hoger. In plaats van te gaan onder apps in de winkel, klik op Google Play services. Er nu legen van de cache. Google Play Store werkt niet Download Manager Download manager Alle pogingen tot nu toe niet succesvol geweest, het probleem kan zijn met de download manager uiteindelijk. Dit kan ook te vinden onder Apps of All toepassingen. wordt bij de top, of deze actief is. Zo niet, dan tikt hier inschakelen. Verwijder Google-account van je telefoon De volgende truc is een beetje ingewikkelder. Onder Instellingen, bel dan de Accountinstellingen en met Google. Selecteer de Play Store ook de account en het account uit het menu te verwijderen. Dan reboot de telefoon en voeg de verwijderde account. Om deze weer goed is en goed gesprek. Google Play Store werkt niet gehouden De smartphone herstellen Is het probleem nog steeds: de Google Play Store niet werkt, is er een laatste levensader: terugzetten van de smartphone. Hier, omdat alle data wordt gewist, een back-up moet eerst worden gemaakt. Dan onder Instellingen het veiligstellen van de omgeving & Selecteer Reset. Tik vervolgens Fabriekswaarden herstellen en bevestig reset via de knop telefoon. Na het einde van het proces, kan de back-up worden hersteld.

map