Om apps op SD-kaart te verplaatsen, geeft toe vrij veel extra ruimte op de telefoon. Wiens Phone barst uit zijn voegen, leert hier hoe hij het probleem is opgelost snel!

Wie bracht zijn Android-telefoon met Google Play Store-downloads naar de rand van de mogelijkheden, kan het geheugen aanzienlijk te vergroten door middel van een SD-kaart - als de smartphone is voorzien van een slot.

Ga naar vijf stappen apps op SD-kaart

Dus gewoon verplaatsen apps naar SD-kaart:

  1. Open eerst de instellingen die zijn verborgen achter het tandwielpictogram.
  2. In dit menu wordt de sub-post dan geopend en opties hier, de applicatiebeheerder.
  3. In de Application Manager vindt u alle geïnstalleerde apps, apps op de SD-kaart, uitgevoerd en gehandicapten apps en een overzicht van alle applicaties.

Apps verplaatsen naar SD-kaartApps verplaatsen naar SD-kaart

  1. Als u de geïnstalleerde apps en klikken op een geselecteerde toepassing te kiezen, zal de optie om SD-kaart naast bewegen om de relevante informatie
  2. Door dit punt, kunnen de apps op de SD-kaart worden verplaatst.

Apps op SD-kaart en omhoog schijfruimteAlle apps op de SD-kaart kan worden geïdentificeerd door een vinkje.

Als men kiest na het menu-item SD-kaart wordt weergegeven in de app nu verschoven een vinkje.

Niet alle apps kan worden verplaatst

Helaas heeft het "herverdelen" niet werken met elke app. Bijvoorbeeld, bijna alle toepassingen worden aangeboden door Google zelf, worden alleen in het hoofdgeheugen opgeslagen. Het is vergelijkbaar met de populaire WhatsApp Messenger, ook al kan dit niet te wijten aan de grootte en het type van de programmering gebruik van een geheugenkaart zijn. Voor apps die niet kunnen worden verplaatst, in applicatiebeheerder die optie wordt weergegeven, maar kunnen niet worden geselecteerd.

Move apps terug naar telefoongeheugen

Soms moet je de gegevens op de SD-kaart op een ander apparaat, of de kaart moeten worden verwijderd om andere redenen: In beide gevallen moet de apps (je wilt blijven om toegang te krijgen) worden teruggeduwd in de map apparaat. De procedure is nagenoeg identiek aan de hierboven beschreven procedure in dit geval. Voor degenen die op de kaart apps, blijkt echter bewegen de mogelijkheid om de geselecteerde app om te bewegen geheugen van het apparaat in plaats van de mogelijkheid om SD-kaart. Waardoor aldus een toegang tot de toepassing, zelfs wanneer de kaart verwijderd.

Eenvoudiger SD-kaart gebruik met de marshmallow-update

Afhankelijk van de versie van Android variëren de mogelijkheden van het gebruik van SD-kaarten. Waren in staat om KitKat slechts delen van de kaart worden beschreven, waren er al met de update naar een interface die permanent de toegang tot de hele kaart toegestaan ​​Lollipop. Met Marshmallow het beheer van de Micro-SD wordt zelfs eenvoudiger geweest: De kaart kan worden gecodeerd als een intern geheugen geformatteerd en worden beschermd tegen ongeautoriseerde toegang.