Google of Apple App Store Wachtwoord vergeten?

Google of Apple App Store Wachtwoord vergeten?

dat App Store Wachtwoord vergeten? leren hoe het wachtwoord te resetten en de toegang tot de Google-account of naar iTunes kan worden hersteld in een paar stappen!

App Store Wachtwoord vergeten? Dus een nieuwe stand is gebracht:

Als u problemen ondervindt na de Google Play Store of download van de applicatie in iTunes, in de meeste gevallen, het resetten van het wachtwoord hulp.

Google App Store vergeten

Omdat de Play Store regelmatig verbonden met een Google-account, moet het wachtwoord opnieuw worden ingesteld. Open gewoon de onderstaande link en voer het adres van de Google-account en klik op Volgende. nu onder de optie moet ik herinner me niet te selecteren. zijn volgende drie opties zijn beschikbaar voor de verificatie van de rekening:

App Store Wachtwoord vergetenApp Store Wachtwoord vergeten? Google biedt drie varianten om een ​​nieuwe in te voeren. Afbeelding: Google.

  1. telefoon: Werd bij het registreren van de Google Kotos een telefoonnummer dat is opgeslagen, de code voor het wachtwoord resetten via oproep of sms kan worden aangevraagd. Anders, u kiest voor de optie: Ik kan geen toegang tot mijn telefoon en verder naar punt twee of drie.
  2. Beveiliging Vraag: In het algemeen wordt een zogenaamde veiligheid vraag tijdens het registratieproces. Kan dit en / of gegevens te beantwoorden voor de verificatie, is het wachtwoord na een reset en het kan een nieuw zal worden toegekend.
  3. E-mail adres: Een derde variant is de mogelijkheid van een alternatieve e-mailadres. Echter, dit moet ook zijn gedeponeerd op de rekening zijn. Google stuurde een link, een nieuw wachtwoord kan worden toegewezen aan de oproep aan het adres.

Wachtwoord iTunes wachtwoord

Is de Apple App Store bent vergeten, kan een nieuw wachtwoord worden ingesteld voor de ID. Apple biedt vier varianten om het wachtwoord opnieuw in te stellen. De voorwaarde is dat het e-mailadres van de Apple ID bekend is. Eerst wordt de site van de Apple ID met de naam en de onderkant van het venster vergeet de Apple ID of wachtwoord optie? aangeklikt. Na het invoeren van de ID zijn er deze manieren om een ​​nieuw wachtwoord in te stellen:

Wachtwoord vergeten iTunes App Storeeen nieuw wachtwoord instellen voor de Apple ID.

  1. Beveiliging Vraag: Analoog aan de Google-account kan worden geverifieerd, zelfs bij Apple door het beantwoorden van een beveiligingsvraag en voer na een nieuw zoekwoord.
  2. E-mail adres: Hiervoor wordt de e-mail optie wordt gekozen te ontvangen. Apple stuurt dan een reset link naar het primaire e-mailadres of, als alternatief, naar het opgegeven adres te herstellen. controleren zodat beide accounts!
  3. Authenticatie in twee stappen: Het moet van tevoren en een overeenkomstige inrichting wordt gecontroleerd. Tijdens het verificatieproces, heeft een 14-karakter bestaande recovery sleutel is verzonden. Het moet nu worden ingevoerd en gecontroleerd een apparaat kan worden geselecteerd. een code wordt verzonden naar dit, kan een nieuw wachtwoord worden ingesteld om het in te voeren.
  4. Two-factor authenticatie: Met deze methode kan het wachtwoord in met een geverifieerde iPhone, iPad of iPod touch worden gereset. De procedure is iets ingewikkelder: Eerst wordt de optie iCloud gekozen in de instellingen en de naam genoemd. In de volgende stap, de punten Password & genaamd veiligheid en daarna het wachtwoord te wijzigen. Hier kan een nieuw wachtwoord ingevoerd worden.

App Store wachtwoord via e-mailAfbeeldingen: Appel

map