Installeer Google Play Store nieuwe – hoe het werkt!

Wat als de downloads werken niet of de Play Store niet geïnstalleerd? nu leren hoe zij Installeer de Google Play winkel weer kan!

Om verschillende redenen, kan het gebeuren dat de Google Play Store werkt niet. Als het probleem is om handmatig door ofwel typische inlogfout zelfs door een drukke cache of andere bronnen van fout te herstellen, vaak alleen verwijderen of opnieuw installeren na het downloaden van de Play Store-app.

Installeer de Google Play winkel weerInstalleer Google Play Store nieuwe – hoe het werkt! (Afbeelding: Google / Redactie)

Zo kunt u de Google Play Store opnieuw te installeren

Let op: Voordat de Google Play Store kunnen de defecte app opnieuw moet worden verwijderd! Na het verwijderen van de Play Store, kan de laatste versie worden gespeeld met slechts een paar klikken. Hier is hoe:

Verwijdert u de Play Store:

Hier zijn de gebruikers zijn verschillende manieren om dit te doen:

  1. Eerst wordt het pictogram van de Google Play Store afgetapt lang. In het bovenste gedeelte van de weergave-opties nu weergegeven: Map maken, App info en verwijdering. Nu is de Play Store-pictogram wordt op de menu App Info. Dit zal de applicatie manager te openen met alle details van de app en de installatie van de optie.

  2. Als alternatief kan de applicatiebeheerder kan ook direct worden geopend. Om het menu te openen en de sub-opties worden genoemd. Hier wordt de optie genaamd Uninstall / apps uitschakelen. Nu zijn alle geïnstalleerde applicaties verschijnen met een rode minteken. Klop nu de Play Store en bevestig de verwijdering door te klikken op OK.

Google Play Store opnieuw te installeren DeinatallationVoorlopige uninstall de Play Store. (Screenshot: Redactie)

Let op: Voor nieuwe apparaten, kan het gebeuren dat het niet langer mogelijk om de Play Store te verwijderen. In dit geval is te vinden aan het eind van het artikel oplossingen voor veel voorkomende problemen met de Play Store.

Het opnieuw installeren van een APK-bestand

Voor het installeren van de Google Play Store nieuw, moet eerst worden gedownload van de APK-bestand voor de Google Play Store-app. Voor het installeren APK’s nodig Onbekende bronnen of andere bronnen zijn toegestaan ​​op de smartphone of tablet in de beveiligingsinstellingen. Nu is alleen de installatie stappen moeten worden gevolgd door het openen van het bestand en de gebruikersnaam en het wachtwoord worden toegekend – klaar.

Wat u kunt doen voordat u de Google Play Store opnieuw te installeren

Om verschillende redenen, kan het gebeuren dat de Google Play Store niet meer werkt. Hier heeft de gebruiker fundamenteel verschillende manieren zijn beschikbaar om het probleem op te lossen.

  • In dit artikel pagina, hebben we een paar tips over wat u kunt doen als de Google Play Store Inloggen werkt niet gecompileerd.
  • Hoewel het werk logging, maar de Play Store-app zelf is dat niet, is niet minder vervelend, want op deze manier, bijvoorbeeld, nieuwe apps geïnstalleerd of reeds geïnstalleerde toepassingen goed zijn bijgewerkt. Afhankelijk van welke hoek hij tweaks de gebruiker verschillende oplossingen beschikbaar zijn. Zo kunt u bijvoorbeeld proberen het probleem door een cache-deletie te bevestigen, want vaak worden afgezet na verloop van tijd een enorme hoeveelheid tijdelijke bestanden die verantwoordelijk is voor de fout zijn. We hebben een lijst met tips en trucs die u zullen helpen bij de Google Play Store niet goed werkt gecompileerd.

Als het probleem is niet de login en het cache of een van de andere meest voorkomende foutmeldingen, vaak eindigen waardoor alleen de mogelijkheid om de telefoon terug te zetten naar de fabrieksinstellingen. Maar eerst moeten alle gegevens die op de smartphone wonen een back-up.

De video toont wederom aan hoe u de Play Store te resetten en lost de meeste problemen:

map