Eigenaren van apparaten met de besturingssystemen Android en Windows 8 kan de Google Play Store en zo gemakkelijk om hun applicaties te beheren. Maar net in smartphones is de Google Play Store gestopt en veroorzaakt vaak problemen.

Google Play Store gestopt door gebroken downloads

Wie umentscheidet up bij het downloaden van een app in de winkel, breekt het proces meestal eenvoudig. Deze procedure zal besparen gebruikers tijd, ruimte en datavolume.

Helaas wordt niet alleen de huidige operatie, maar ook de hele Google Play Store vaak gestopt. Als dit niet opnieuw te beginnen op zichzelf, verschijnt er een foutmelding elke update poging. Ook nieuwe toepassingen niet kan worden in een inactieve Play Store geïnstalleerd. In dit geval moet de Play Store toepassing handmatig worden gestopt en opnieuw gestart.

  1. Hiervoor hebt u de eerste te openen in de smartphone en ga naar het menu toepassingen.
  2. Vervolgens, het punt is om applicaties te beheren en geselecteerd in de Google Play Store.
  3. De huidige status van de app weergegeven. Dit kan worden gedwongen door uitgang of het app-defaults reset opnieuw op te starten.

Google Play Store gestopt

fix fouten door het opnieuw installeren van Google Play

Indien niet, ook na het herstarten van de Google Play Store, kan vaak helpen om de huidige versie te installeren. Hiervoor wordt de app opnieuw genoemd in de Application Manager en verwijderd door Verwijderen te selecteren in het apparaat.

Het mengsel wordt vervolgens gedownload via de browser, de Google Play Store-app. Dan is de installatie moet handmatig worden gedaan. Om dat te doen, de smartphone of tablet naar Mijn documenten en downloads en de bijbehorende APK geselecteerde bestand. Android herkent automatisch het formaat en voert een installatie automatisch.

Mislukt synchronisatie tussen Google-account en Play Store

Als geen van het opnieuw opstarten van het opnieuw installeren van hulp, die kunnen worden met een mislukte verbinding met het Google-account. Als de app een gebruiker gegevens kan controleren in een poging downloads en updates, wordt de Google Play Store gestopt.

Om de synchronisatie weer goed te herstellen, op Android-instellingen de juiste rekening moet worden ingevoerd.

  1. Om dat te doen, het eerste wat in de instellingen van het Android-menu om het punt Account en synchronisatie-instellingen.
  2. Onder de optie beheren de rekeningen van de Google-account is geselecteerd en verwijderd te verwijderen viaKonto.
  3. Daarna kiest in rekening toevoegen aan het Google-account en gaat de bijbehorende e-mailadres en het juiste wachtwoord. Wie houdt er niet G-mail account te gebruiken, moet u er rekening mee dat de wachtwoorden zijn niet altijd hetzelfde is en niet per ongeluk aanmelden met behulp van een verkeerd wachtwoord.

Google Play Store gestopt Account