Gebruik uitschrijven in de Play Store en nieuwe Google-account!

Hoe kan ik in Google unsubscribe Play Store en na het afmelden naar een andere Google-account gebruiken? Te dien einde, meer nu!

Check out de Google Play Store en een sessie met een alternatieve Google-account

Google Play of Google Play Store is een platform van Google, die biedt, onder andere apps, muziek, e-boeken en films. Onder de namen "Android Market" de App Store op Android-apparaten beschikbaar was vóór maart 2012 in "Google Play Store" is hernoemd. Voor het gebruik van de Google Play Store Download een Google-account is vereist.

unsubscribe Play StoreCheck out de Play Store en opnieuw in te loggen met een ander account! (Afbeelding: Google / Redactie)

Er zijn verschillende redenen voor de Play Store uitschrijven!

Als u zich wilt afmelden uit de Google Play Store, en vervolgens weer opnieuw in te loggen met een andere login ervaren hieronder hoe dit werkt! Er zijn veel verschillende redenen voor het gebruik van de Google Play Store met een andere account. Bijvoorbeeld, verschillende familieleden gebruik maken van een smartphone of tablet bij elkaar en willen een apart overzicht van de geïnstalleerde door hen en verwijderd apps.

Of ze zijn bang om het overzicht in Google's App Center te verliezen, of willen niet alle apps gebruikt om te installeren en te gebruiken worden expliciet gemaakt. Nogmaals, kan dit een reden dat wilt afmelden gebruikers van de Google Play Store en log in met andere referenties weer opnieuw.

Voeg een nieuwe Google-account

Google Play Store geen klassieke logout knop wordt gevonden om uit te loggen. Daarom moet de gebruiker zich afmelden via de Play Store en opnieuw registreren de accountinstellingen om haar Android-smartphone of tablet te openen. Hij kiest er in het kader van de rekeningen het menu-item Nieuw account toevoegen, en creëerde een ander Google-account als hij wil heen en weer springen tussen meerdere Google-accounts.

Play Store melden Maak een accountVoeg een nieuwe Google-account! (Foto: editorial)

Verwijder oude Google-account

Wie wil er een oude versie van Google-account volledig uit de Play Store te verwijderen, selecteert accounts > Google die account en stuurt deze via de knop Account verwijderen in de eeuwige digitale jachtvelden. Afhankelijk van uw versie van Android menu-items en de namen van de Play Store kunt zich afmelden en verwijderen zeker variëren. Echter, de procedure is vergelijkbaar. Voor alle Android smartphones en tablets, opent de gebruiker de instellingen en ga naar het menu-item accounts af te melden bij Google.

Er zijn gedeponeerd rekeningen te zien in het overzicht en de Tip op Google, selecteert de gebruiker de gewenste Google-account. Verwijder verkrijgbaar via het Menupictogram de drie punten in de rechterbovenhoek van het scherm of meer is Puntenrekening. Met één tik op het account is verwijderd.

Play Store uitloggen Verwijder accountVerwijder oude Google-account! (Foto: editorial)

map