Burning Series niet gaan – wat te doen?

Burning Series gaat niet meer? We laten zien wat het is, wat de gebruiker kan doen en wat de alternatieven zijn voor serieproductie junkies om het huidige TV hoogtepunten bekijken. meer informatie hier!

Burning Series krijgt: De storingen en server problemen zich opstapelen.

Als de serie liefhebbers na het branden Series App Download noemt de populaire streaming site, maar de website Burning serie is naar beneden, is er reden om te vermoeden dat de aanbieder heeft problemen met de server opnieuw. Zij heeft dit gedaan in het verleden meerdere malen. Voor meer informatie over black-outs en de huidige problemen met de verbinding, een bezoek aan de Burning Series Facebook-pagina of de Twitter-dienst is de moeite waard.

Soms zijn de Hoster zijn de schuld

Burning Series lijkt perfect om ook naar hun eigen favoriete programma's kijken. Helaas, meer en meer gebruikers klagen over technische problemen, storingen, onderbrekingen en problemen met de verbinding. De server problemen stapelen zich op en zijn waarschijnlijk soms op één van Hoster. Als het ooit op lange termijn mislukkingen zou moeten komen, natuurlijk, die gelijk is aan het vermoeden dat Burning Series heeft haar reeks service tijdelijk, want het is zowel fabrikanten en gebruikers in staat om een ​​problematische juridisch grijs gebied.

Burning Series gaat niet meerBurning Series niet? Wij laten u zien wat te doen! (Afbeelding: Brandende Serie / Redactie)

Controversiële wetgeving: Als de film permanent of tijdelijk wordt opgeslagen?

De juridische situatie van de cinema en series portals zoals Kinox.to of Burning Seeries is juridisch omstreden. Van groot belang is zeker hoe de respectievelijke streaming portal aan de hand is technisch. Als dit niet slechts tijdelijk, maar volledig en permanent eindigt op de harde schijf van de gebruiker tijdens het kijken naar de film, wordt er een kopie gemaakt, die waarschijnlijk niet wordt gedekt door het recht op privé-kopie. Als een portal uitsluitend stromen, maar niet permanent opgeslagen, blijft het bij een vluchtige kopie in het RAM-geheugen van de computer of op een tijdelijke kopie op de harde schijf. Deze wordt automatisch verwijderd na het bekijken van de film en kon daarom, volgens vele media advocaten voor de kijker behoorlijk legaal.

"Burning Series gaat niet meer" te gebruiken als een alternatief voor de leverancier te veranderen

Als de gebruiker "Burning Series gaat niet meer" bepaalt de beschreven juridische grijze zone is een goede reden om na te denken over het upgraden naar een Burning Series Alternative. Met juridische premium streaming services kun je tenminste alles veilig spelen, dat voortaan onaangename verrassingen en waarschuwingen van advocaten in de mailbox land.

Met een gratis test maand de tijd te doden zonder Burning Series

Zoals verwacht, de overgang naar juridische Burning Series Alternatieven heeft zijn prijs. De video-on-demand gigantische Netflix maandelijkse kosten van rond de 8 euro en kan gebruikt worden op smartphones, consoles, PC en TV. Wie wil om de dienst te proberen tijdens de storing van Burning Series, maakt gebruik van de gratis proefperiode maand, Netflix biedt nieuwkomers beschikbaar. Amazon Prime klanten kunnen ook de online videotheek Amazon Instant Video, de film opties te gebruiken en het hebben om de schaal uit een jaarlijkse vergoeding van 49 euro. Prime Instant Video bevat nu de volledige LOVEFiLM aanbod en omvat ongeveer 13.000 films en series afleveringen. Andere streaming services die komen als Burning Series alternatieven in kwestie inclusief horloge ooit voor € 9 per maand en max kathedralen als streaming platform van ProSiebenSat.1 Media voor 8 euro. Deze laatste biedt ook een gratis proefperiode maand klaar

map