Burning Series waarschuwing – wat te doen?

Wie een Burning Series waarschuwing gevonden in zijn mailbox heeft niet de zelfde paniek. Het is belangrijk om het hoofd koel te houden en de juiste stappen te nemen. We laten zien wat Burning Series gebruikers kunnen doen met waarschuwingen!

Steeds meer Burning Series waarschuwingen op reis bent

Brandende Series in dit land is de meest populaire streaming website-Kinox.to. De operatoren hebben vooral op tv-series gespecialiseerd en stel de Burning Series app gedownload zo Serienjunkies gaan, altijd voldoende aanbod van films en series op uw mobiele apparaat bij de hand. Hoewel de streaming dienst zelf is niet legaal is en ook het gebruik is in een juridisch grijs gebied, is er verrassend weinig Burning Series waarschuwingen en gebruikers tot dusver nauwelijks zorgen te maken over de gevolgen.

Burning Series waarschuwingWat te doen met een waarschuwing Burning-serie? (Afbeelding: Brandende Serie / Redactie)

Waldorf Frommer waarschuwing oproepen tot aanzienlijke schadevergoeding betalen

Helaas, de wittebroodsweken voorbij is geleidelijk voor de betrokkenen. Vooral waarschuwingen van het advocatenkantoor Waldorf Frommer worden vaker gestuurd. Wie zo'n Waldorf Frommer gerechtelijk bevel ontvangt, kan er zeker van zijn dat dit niet nep, want het komt ook vaker voor bij andere branden Series waarschuwingen tijden. A Waldorf Frommer waarschuwing, echter, is ernstig. Het advocatenkantoor van Waldorf Frommer vanuit München is gespecialiseerd in inbreuk op het auteursrecht op het delen van bestanden of file-sharing netwerken en neemt nu ook Burning Series gebruikers steeds vaker het doelwit.

Het bedrijf drukt de waarschuwing letters voor rekening van bedrijven uit de muziek- en filmindustrie. The Burning Series gebruiker wordt gevraagd in de ondertekening van een boeteclausule verklaring. In het bijzonder, het schrijven is als "Waarschuwing voor niet-toegestane exploitatie van beschermde werken in de zogenaamde. Filesharing" getiteld. De ontvanger moet compensatie betalen en regelen het toevoegen van de resulterende waarschuwing kosten. Zo snel enkele duizenden euro's komen aan de reeks liefhebbers van kosten en boete.

juridisch advies inwinnen en een gewijzigde last onder dwangsom

Iedereen die zo'n Waldorf Frommer waarschuwing of een soortgelijke schriftelijk een ander advocatenkantoor moet eerst kalm te blijven en de rekeningen nog gevraagd om een ​​boetebeding verklaring ondertekenen geen aandacht heeft gekregen. Bovendien is het niet zinvol om contact, zelfs met de Abmahnkanzlei te maken. Ook moet echter negeren een Burning Series waarschuwing. Aangezien de waarschuwingen hebben vaak een geschil van enkele duizenden euro's, loont het om te zoeken juridische bijstand en waar mogelijk een gewijzigde last onder dwangsom brief aan de raadpleging en om een ​​minnelijke schikking te zoeken.

In tegenstelling tot het schrijven van het Abmahnkanzlei het gaat met een dergelijk gemodificeerd staakt en desist letter geenszins een schuldbekentenis. Het is zinvol, het kan ook een zogenaamde negatieve declaratoire actie om de vermeende schending van het auteursrecht te weerleggen voor een lokale rechtbank of te verduidelijken. Hier draait het om de vraag hoe de Abmahner ooit krijgt om de gegevens van de gebruiker.

Burning Series waarschuwing: Stick ouders voor hun kinderen?

Veel ouders ook bezorgd over de vraag wat ze moeten doen als ze werden berispt als eigenaar-poort, hoewel de mogelijke schendingen van het auteursrecht door hun eigen kinderen op een Burning Series waarschuwing werden gepleegd. Hier is de juridische situatie is bijzonder ingewikkeld. Tot nu toe, het principe dat ouders de vereiste vergoeding niet Abgemahnt betalen, echter, accepteer de waarschuwing kosten en moet de vaststelling van de niet te ondertekenen was. Een recente uitspraak van het Hooggerechtshof ontkende immers dat ouders aansprakelijk zijn onder de waarschuwing voor hun volwassen kinderen.

map