WhatsApp gebruiken zonder een mobiele telefoon – het is zo eenvoudig!

Wie WhatsApp zonder gsm wil graag direct te gebruiken en met de populaire Messenger-chat van uw pc, met behulp van de WhatsApp voor PC downloaden of met BlueStacks zelfs WhatsApp zonder SIM-kaart. In plaats van moeizaam te typen op de kleine telefoon knoppen, de WhatsAppler werkt in de PC-versie comfortabel met zijn klassieke toetsenbord. Probeer het nu!

WhatsApp zonder telefoon met WhatsApp Web

Na WhatsApp voor PC downloaden is voor het eerst gezien met een QR-code, waarmee de gebruiker een raam scant de smartphone. Voor deze, de gebruiker opent WhatsApp op zijn smartphone, ga dan naar de instellingen en er gebruik van WhatsApp Web optie. Zodra de QR-code correct is lezen, kunt u WhatsApp direct te gebruiken zonder een mobiele telefoon met de pc. Echter, verder ook de smartphone moet een internetverbinding hebt, zoals WhatsApp voor PC draagt ​​de chats op het bureaublad. Zo zal de werkelijke WhatsApp chat-plaats op de smartphone en is alleen gespiegeld op de PC. De smartphone zelf moet zich op hetzelfde moment op dezelfde draadloze.

WhatsApp zonder gsmWhatsApp zonder mobiele telefoons: Met WhatsApp Web Messenger kan worden gebruikt op de PC.

WhatsApp op de PC met vele comfortfuncties

Om WhatsApp gebruiken zonder je telefoon aan op de PC, dus de boodschapper maar één keer moet worden geïnstalleerd op de telefoon met een actieve account. De werking van de PC-versie van WhatsApp blijkt heel comfortabel te zijn. Net als op de smartphone, wordt het aantal ongelezen berichten weergegeven naast het pictogram in de taakbalk. Wie wil om een ​​blik op het nieuws te nemen, gebruik maken van de kleine pop-up venster met de boodschap geeft kort. Vrijwel de snelkoppelingen die de gebruiker toestaan ​​om WhatsApp zijn snel berichten te verzenden en te gemakkelijk zijn. Alle belangrijke functies die u kent van de Android of iOS-versie van de populaire Boodschappers, zijn ook beschikbaar in de desktopversie.

Zo kan de gebruiker aanpassen en hun individuele instellingen wijzigen profielfoto of de status geheel naar wens. Het bepaalt ook het al dan niet om te dienen als melding voor inkomende berichten geluiden, desktop notities en een voorbeeld weer te geven. De weergave en tekengrootte kan vrij worden gekozen. Praktisch is de mogelijkheid om gesproken berichten te versturen. Ook kunt u zoals gewoonlijk foto's en berichten uitwisselen versturen in groepen.

Gebruik kaart met BlueStacks WhatsApp zonder SIM

WhatsApp zonder mobiele telefoon kan rechtstreeks worden benaderd via de browser via WhatsApp web. Voor degenen die volledig afzien van de smartphone en willen WhatsApp kaart zonder SIM te proberen, gebruik maken van de gratis BlueStacks App Player Download. Het is een Android-emulator die onder Windows kan draaien met Android apps. In de zoektocht van de gebruikers WhatsApp is één en downloadt de Messenger. Een ongebruikt WhatsApp mobiel of vast nummer nodig, dat via SMS wordt verzonden registreren.

WhatsApp zonder gsm BlueStacksMet de Android-emulator BlueStacks Android apps kan draaien op Windows.

De truc om vaste nummers: in plaats van het ontvangen van de SMS, de gebruiker vraagt ​​om een ​​gesprek en een computerstem leest de code. Met de 6-cijferige code die nodig is voor de activering van de boodschapper, dan kunt u WhatsApp gebruiken zonder een gsm-nummer op de pc. Als de verificatie niet werkt via telefoongesprek, de gebruiker gewoon slim bezig een extra SIM-kaart en plaatst deze tijdelijk in uw smartphone om een ​​activeringscode te krijgen.

map