Vriendje of vriendinnetje hebben weer een ongelooflijk mooie profielfoto op WhatsApp - en men zou het te houden de meeste en op te slaan. Dit werkt! je kunt Voeg WhatsApp profielfoto's, zelfs als het niet je eigen. Zo heb je altijd op het apparaat, zelfs als de chatpartner weer wechselwütig.

Voeg WhatsApp profielfoto'sWie wil WhatsApp profiel afbeeldingen om foto's van zijn vrienden op het apparaat op te slaan heeft verschillende opties - zelfs over de boodschapper zelf (Afbeelding: pixabay / Redactie).

Zo kunt u uw individuele WhatsApp profielfoto's opslaan

De boodschapper heeft zelfs een ingebouwde functie om WhatsApp profielfoto's op te slaan. En dat ook zonder verlies van kwaliteit. Hebt u de populaire Messenger nog niet of behoefte heeft aan een nieuwe versie, zal u hier vinden: Er zijn, onder andere, zowel WhatsApp voor Android en WhatsApp voor iPhone te downloaden. Hier is hoe het profiel van foto's op te slaan:

 1. Opent WhatsApp.
 2. Zoekt u de contactpersoon wiens profiel picture'd als uw winkel en kiest voor deze chat uit.
 3. Zodat u komen te tikken op de top van het profiel in de naam van de contactpersoon.
 4. Tik op zijn profiel foto om het te bekijken in een volledig scherm.
 5. Rechtsboven ziet u het pictogram "Delen". Selecteert dit.
 6. Aan de onderkant van het scherm is nu een veld met alle opties lijken te delen. Onder andere contacten, e-mail en andere boodschappers is ergens "Opslaan in Gallery" de optie gegeven. Selecteert hen.

Na een korte instructies in het scherm centrum nu weet je dat het beeld wordt opgeslagen in je galerij op het apparaat. Meestal is het een aparte map met de naam "WhatsApp profielfoto's" verstrekt.

Voeg WhatsApp profiel foto's op de boodschapperOver de boodschapper profiel foto's om individuele contacten kunnen rechtstreeks in de galerie worden opgeslagen. (Afbeelding: Screenshot WhatsApp / Redactie)

Meerdere Profiel Foto: Dat is mogelijk

Wilt u allemaal hetzelfde profiel foto's van uw contacten op te slaan of op zijn minst enkele gekozen in één klap, heb je een file manager hun toevlucht nemen. De ES File Explorer APK leent zich tot zeer goed, maar werken ook andere hulpmiddelen.

 1. Begint de file manager van uw keuze in de root directory van de smartphone en zoekt daar de map WhatsApp. Opent dit.
 2. In deze map, submappen "Profile Pictures" is te vinden waarin alle huidige profiel foto's van je contacten worden weergegeven.
 3. U kunt nu afzonderlijke beelden door uw vinger op te tikken en houdt een keer op het scherm te lang. Hebt u het eerste beeld voorzien van een vinkje, kunt u meer foto's met een eenvoudige, snelle tik te selecteren.
 4. Selecteer nu de functie "Copy" en keert terug naar de belangrijkste directory.
 5. Er opent de "Pictures" map of "Mijn afbeeldingen" en creëert in deze naar uw voorbeeld, heet "WhatsApp profielfoto's" een nieuwe map. Je moet tik op de bodem "Nieuw".
 6. Open de nieuwe map en voegt de functie "Invoegen" eerder gekopieerd van de WhatsApp map afbeeldingen één. Misschien is de beelden worden er afgebeeld nadat u het apparaat opnieuw op te starten. Overigens moet u de naam van de beelden, anders zullen ze de volgende keer dat u deze versie, overschreven selecteren zijn.

Overigens hoeft uw contacten niet met (nog) niet als uw winkels zijn profiel foto. Het is mogelijk dat dit snel verandert wanneer de boodschapper rolt uit zijn wijzigingen in de status van de functie. Want dan gebruikers moeten in staat zijn om te weten wie hun status is te lezen. En misschien dan krijg je een melding wanneer het het profiel wordt opgeslagen. Maar we zijn er nog niet.