WhatsApp gebruiken op de PC

WhatsApp gebruiken op de PC

Tot slot kan worden WhatsApp gebruiken op de PC. Wie wil om de berichten niet meer omslachtig in een iOS of Android-apparaat, tikt u kunt nu gemakkelijk verzenden via browser op Windows, Mac en Linux-computers berichten, media of spraakopnamen. Een installatie van Whatsapp op de PC voor het niet apart nodig. Gewoon de site WhatsApp webtoegang, registreren en beginnen met typen. De enige vereiste, zodat u WhatsApp kunt gebruiken op de PC, is een internetverbinding geregistreerd bij WhatsApp smartphone of tablet en de nieuwste versie van de boodschapper op dit apparaat. Wie moet niet de boodschapper hebt geïnstalleerd, komen hier voor gratis WhatsApp voor Android download.

WhatsApp gebruiken op de PC: Hoe werkt het?

Voor WhatsApp Web noch het installeren van software nog een WhatsApp-account nodig. Om de Messenger op een pc gebruikt, moet alleen de telefoon en computer zijn verbonden met elkaar en hebben een internetverbinding. Zo kunt u WhatsApp gebruiken op de PC, bel je in de eerste stap, de site WhatsApp Web in een moderne browser (Chrome, Firefox, Safari of Opera) op. Rechts van het huis een QR-code die moet worden gescand met het mobiele apparaat wordt weergegeven. Wanneer u WhatsApp start op uw telefoon en selecteer “Menu” “WhatsApp Web.” Met het verschijnen van de scanner eenvoudig richt de camera van het apparaat bij de QR-code en de chats worden gesynchroniseerd tussen de PC en mobiele apparaat. De mogelijkheden zijn vrijwel identiek aan computers en mobiele apparaat: Zelfs via de PC naar de media kan verzenden, zoals foto’s en video’s, stuur spraakopnamen, de instellingen aan te passen of de status bij te werken. Alleen de kans om hun eigen locatie te dienen of om contacten te ontbreken in de applicatie uit te wisselen.

WhatsApp gebruiken op de PCDankzij Web applicatie WhatsApp op de PC gebruik (screenshot: WhatsApp Inc./Redaktion)

Activeer WhatsApp Web meldingen

Als gebruikers WhatsApp gebruiken op de PC, kunnen ze worden ge├»nformeerd, dankzij de desktop kennisgeving en / of bericht toon voor inkomende berichten. Gewoon in de blauwe zone “er nieuwe berichten op de hoogte” naar “desktop notificaties Switch” knop. Volgen Volg de instructies op het scherm en selecteer “Allow”. In het menu van WhatsApp Web kan worden geselecteerd als een melding in het kader van de “Notification” desktop noten en tonen. Daarnaast hebben gebruikers de mogelijkheid om meldingen tijdelijk – voor een uur, een dag of een week – kwestie. Om de meldingen weer in te schakelen, is het voldoende om te klikken op het icoon gekruiste-alarm naast het chatpictogram. De alarmen op uw computer kan volledig onafhankelijk van telefoon of tablet worden geconfigureerd. Een speciaal geval groeps-chat toen een groep is ingesteld op de stille modus op het mobiele apparaat, deze groep blijft op WhatsApp Web.

map