veranderen zijn WhatsApp profiel foto Insert & Contact Foto's

veranderen zijn WhatsApp profiel foto Insert & Contact Foto’s

Nieuw in de populaire Messenger? Sommige functies zijn niet opdagen meteen, maar moeten nog terug te vinden. In deze tip, laten we zien hoe zijn WhatsApp profielfoto kan veranderen of verbergen – op Android smartphones, iOS-apparaten. Tegelijkertijd kunt u ook de ontbrekende foto’s van contactpersonen toe te voegen.

WhatsApp profielfotoverander de WhatsApp profiel foto is geen rocket science. Tegelijkertijd kunt u nog aanpassen afbeeldingen van contactpersonen. (Foto’s: editorial)

verander de WhatsApp profiel foto is niet moeilijk

Profielfoto is een van WhatsApp zoals de croissants voor ijs bal. Het bolletje ijs kan ook worden geconsumeerd zonder croissants, maar een upgrade voor de meeste met wafel opnieuw. En profiel foto’s zijn iets als de poster kind voor de gebruiker. Loopvlakpatroon voor nieuwe gebruikers die het downloaden van WhatsApp voor Android of WhatsApp voor iPhone net voor ze een beetje uitdagend.

Een tip vooraf: Wie gebruikt de WhatsApp voor iPad downloaden, ziet de beelden van zijn vrienden nog steeds dezelfde een maat groter. Sinds werkcontacten waar in plaats van foto’s grijze vakken verschijnen als vreemde lichamen. Dit kan echter snel veranderen.
Zodra u de weg te verstaan ​​afbeelding van het profiel kan gemakkelijk zo vaak worden veranderd als je wilt en zo veel hergibt eigen galerie. Maar Pas op dat u uw contacten in verwarring te veel door het elke 30 minuten het instellen van een nieuw beeld.

Selecteer WhatsApp profielfotoDrie verschillende opties zijn beschikbaar: neem een ​​foto, kies dan een uit de galerij, of verwijder het bestaande beeld.

Vervang uw eigen profielfoto – of verbergen

Voordat u zijn profiel foto wisselen WhatsApp door een nieuwe, moet u ook weten welk beeld in plaats van de oude moet gebeuren. Als dat duidelijk is, is de verandering is een eitje. De foto moet minstens een grootte van 192×192 pixels hebben.

Om een ​​profiel foto ga je dan doen de volgende zaken:

  1. WhatsApp opent en selecteert de rechterbovenhoek van de drie punten. Dit is de knop Meer.
  2. Ga naar de instellingen en er op je profiel. Dit is de ingang aan de top.
  3. Hier ziet u een grijze doos met gestileerde hoofd, of zelfs uw huidige profielfoto. Boren op deze en op de pen rechtsboven of direct dan op het symbool op het schermbeeld de ronde profiel. Nu heb je verschillende opties:

    • Een foto verslag
    • Selecteer een foto in een album of
    • Verwijder het bestaande foto zodat het gestileerde kop zichtbaar.

Kies een een beeld-optie en en bevestigd. Hier kunt u ook gelijk aan de afbeelding aan te passen. Tegelijkertijd kunt u de weg hier, vul je naam, die vervolgens wordt weergegeven uw contacten.

WhatsApp profile beeldinstellingenOver de instellingen voor het tabblad Account kan worden aangepast privacybeleid, die hun profielfoto kan zien.

Tip: Wil je niet dat elk van uw contacten je profiel foto kan zien? Ook is er een manier. In de privacy-instellingen opgeven of een WhatsApp-gebruikers, alleen uw contacten, of niemand je profiel foto en de online tijdstempel en de status kunt bekijken. Hiervoor moet je alleen gaan als volgt:

  • Opent WhatsApp en tik op de instellingen. Onderzocht de ingang rekening en selecteer Privacy. Er kan alles worden aangepast.

Hide WhatsApp profielfotoDaar kunt u ook verbergen voor anderen het beeld.

Let op: Hebt u een contactpersoon geblokkeerd, is het niet langer ziet als u uw profiel foto te wijzigen. Dit betekent dat degene die permanent totdat het ziet er aangepast aan uw vergrendelingsscherm tijd wist uw contactgegevens. Als je gewoon zodat u een beeld dat men niet permanent zou moeten zien, zal uw profielfoto te wijzigen gewoon korte of verwijdert deze kort. Dan is de contactpersoon je geblokkeerd. Zodra dat gebeurd is, kunt u uw profielfoto opnieuw aan te bieden. De geblokkeerde contact ziet er permanent niet meer beeld van u tot u hem weer te deblokkeren.

afbeeldingen invoegen van contacten

Sommige chat-vrienden hebben zelfs toegevoegd geen WhatsApp profielfoto. Als u het contact zugordnet een foto, dan wordt deze gebruikt in dergelijke gevallen van WhatsApp. maar er is geen beeld, de doos blijft grijs. Dit kan als volgt worden gewijzigd: In tegenstelling tot de eigen profielfoto, je moet de boodschapper te verlaten om een ​​foto naar zijn vrienden toe te wijzen. Voor de wijzigingen moet je naar het adresboek.

WhatsApp profielfoto contacten

Er zijn nu op zoek naar het gewenste contact en tik op. Selecteer Bewerk de contactgegevens en tik op de lege foto doos. Nu kunt u weer slepen van een beeld uit verschillende bronnen. Heeft u de afbeelding in te voegen, zal het automatisch verschijnen de volgende keer dat de Boodschappers als WhatsApp profiel foto van uw contactpersoon. Zo niet, dan gewoon de lijst met contactpersonen kort handmatig bijwerken.

map